XBLOG logo @2x

Kim Dotcom: Τα Windows είναι spyware της CIA, η CIA κατασκόπευε τον Trump 24/7

Ο Kim Dotcom, ο ιδρυτής των Megaupload, Bitcache και MEGA, ανέδειξε τις πιο εντυπωσιακές αποκαλύψεις από την τελευταία διαρροή του WikiLeaks. Η διαρροή, με τίτλο Vault 7, δείχνει με ποιο τρόπο η CIA κατασκοπεύει τον κόσμο και πώς μετατρέπει τηλεοράσεις σε συσκευές παρακολούθησης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Σε μια σειρά από tweets τη Τρίτη και τη Τετάρτη, ο διάσημος επιχειρηματίας σημείωσε ότι η Αμερικάνικη υπηρεσία κατασκόπευε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump όλη τη μέρα, κάθε μέρα, παραβιάζοντας τις ηλεκτρονικές συσκευές του.

Ακόμη, ο Dotcom σχολίασε ότι τα Windows “spyware της CIA” επειδή “προγραμματιστές της CIA δουλεύουν στη Microsoft.”

Η πλήρης διαρροή περιλαμβάνει 8,761 έγγραφα, όμως το WikiLeaks αποκάλυψε μόνο τον πρώτο τόμο, “Year Zero,” χθες. Όπως μαθαίνουμε από αυτά τα έγγραφα, η υπηρεσία υπό διαταγές του πρώην Προέδρου Obama έφτιαξε κατασκοπευτικό λογισμικό για να παρακολουθεί όλο τον κόσμο παγκοσμίως μέσω των συσκευών του. Ακόμα και οι κλήσεις του Skype καταγράφονταν, ελέγχονταν και αποθηκεύονταν, σημειώνει ο Dotcom.

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι στα έγγραφα δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο Trump και η οικογένειά του ήταν υπό παρακολούθηση, όμως τέτοια συμβάντα υπονοείται από το WikiLeaks.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.