XBLOG logo @2x

iPhone SE: Οι επίσημες τιμές στην Ελλάδα

Apple iPhone SE
Το πρώτο iPhone SE είναι ένα από τα πιο αγαπημένα iPhone που έχει λανσάρει η Apple

Το iPhone SE είναι επίσημο και είναι το πιο φθηνό κινητό που έχει φτιάξει ποτέ η Apple, αφού στην Αμερική θα κυκλοφορήσει με κόστος $399 (χωρίς ΦΠΑ). Τι γίνεται όμως στην Ελλάδα;

Η Apple δεν άργησε να ενημερώσει την iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, ότι το iPhone SE θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 7 Απριλίου με κόστος €499 για το μοντέλο με 16 GB χωρητικότητα και €599 για αυτό με 64 GB.

Σύμφωνα με την εταιρία, το iPhone SE, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις με τον ίδιο 64-bit επεξεργαστή Α9 που προσφέρεται στο iPhone 6s και το iPhone 6s Plus για απίστευτα γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ταχύτερες ασύρματες συνδέσεις και 12-megapixel κάμερα iSight που προσφέρει Live Photos και εγγραφή 4K βίντεο. Είναι διαθέσιμο σε μια γνωστή, αγαπημένη, συμπαγή σχεδίαση σε τέσσερα πανέμορφα μεταλλικά φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένου και του χρώματος ροζ-χρυσαφί.

«Το iPhone SE είναι μια συναρπαστική νέα ιδέα – ξεκινήσαμε με μία αγαπημένη σχεδίαση, που έχει αποτελέσει πρότυπο και το επαναπροσδιορίσαμε από μέσα προς τα έξω. Το αποτέλεσμα είναι το πιο όμορφο και ισχυρό τηλέφωνο με οθόνη τεσσάρων ιντσών στον κόσμο,» είπε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος Worldwide Marketing της Apple.

Εκπρόσωπος της iSquare σχολίασε στο Facebook σχετικά για τις υψηλές τιμές του iPhone SE, και γενικά των προϊόντων της Apple, στην Ελλάδα:

Η διαμόρφωση της τιμής των προϊόντων βασίζεται πάντοτε στην αντίστοιχη τιμολογιακή πολιτική της Apple. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τιμές που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Αμερικής δεν περιλαμβάνουν φόρους, άρα δεν μπορούν να είναι συγκρίσιμες με τις ευρωπαϊκές τιμές.

Η iSquare προσπαθεί να προσφέρει τα προϊόντα που διανέμει σε επίπεδο τιμών αντίστοιχο με τα Ευρωπαϊκά καταστήματα της Apple. Τα προϊόντα της Apple πωλούνται με διαφοροποιημένες τις τιμές τους ακόμα και ανάμεσα στα ηλεκτρονικά καταστήματα της ίδιας της Apple σε διάφορες χώρες. Οι μικρές διαφορές τιμών που προκύπτουν, μεταξύ της χώρας μας και κάποιων Ευρωπαϊκών καταστημάτων, οφείλονται σε έξοδα μεταφοράς, επιπλέον οφειλόμενα στη χώρα μας τέλη (π.χ. εισφορά ανακύκλωσης), αλλά κυρίως στον ιδιαίτερα υψηλό ΦΠΑ 23% που ισχύει στην Ελλάδα – από τους πλέον υψηλούς της Ευρώπης.

Kύρια μέριμνα της iSquare, ως επίσημου διανομέα της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι να προσπαθεί διαρκώς έτσι ώστε ο καταναλωτής των χωρών αυτών να απολαμβάνει την εμπειρία όλων των δημοφιλών προϊόντων της Apple, όπως ακριβώς και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.