XBLOG logo @2x

Το νέο iPhone SE θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018

Apple iPhone SE
Το πρώτο iPhone SE είναι ένα από τα πιο αγαπημένα iPhone που έχει λανσάρει η Apple

Η Apple λάνσαρε το iPhone SE τον Μάρτιο του προηγούμενου έτους, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι παλιώνει. Ευτυχώς η Apple δεν ξέχασε τα μικρά smartphones της και ετοιμάζει τον διάδοχο αυτού του μοντέλου.

Σύμφωνα με τη τελευταία φήμη, το iPhone SE θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, και κατά πάσα πιθανότητα προς το τέλος του Μαρτίου, όπως το σημερινό μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν περάσει δύο χρόνια από τη κυκλοφορία του πρώτου SE, αλλά η αναμονή θα αξίζει γιατί η Apple θα ενσωματώνει δυνατό hardware.

Αν η Αμερικάνικη κατασκευάστρια επαναλάβει όσα έκανε με το πρώτο iPhone SE, τότε περιμένουμε το επόμενο μοντέλο να διαθέτει 4-4.2” Retina οθόνη και το hardware του iPhone 7 – δηλαδή A10 chipset, 32/128 GB αποθηκευτικό χώρο, ίδια κάμερα με το 7 και 1,700 mAh μπαταρία.


Διαβάστε επίσης: iPhone SE (2017): Η πρώτη εικόνα δείχνει γυάλινη πλάτη


Το iPhone SE θα κατασκευάζεται στην Ινδία από την Wistron, μια κατασκευάστρια ηλεκτρονικών με έδρα στη Ταϊβάν. Η Wistron έχει ήδη αναλάβει την παραγωγή μερικών κομματιών του σημερινού μοντέλου, και αναμένεται να προσθέσει μια νέα γραμμή παραγωγής για το επόμενο. Αρχικά, το SE 2ης γενιάς θα κυκλοφορήσει στην Ινδία και αργότερα θα φτάσει σε περισσότερες αγορές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή η φήμη είναι πιο ρεαλιστική από τις προηγούμενες που ισχυρίζονταν ότι θα λανσαριστεί τώρα, παράλληλα με τα iPhone 7S, 7S Plus και 8.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.