XBLOG logo @2x

Τα iPhone 8 και iPhone X υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση, αλλά θα σας κοστίσει

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των νέων iPhone 8 και iPhone X είναι η υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση. Πλέον μπορείτε να φορτίζετε το κινητό σας χωρίς καλώδια, και άμα έχετε AirPods και Apple Watch θα μπορείτε να αγοράσετε τη νέα βάση της Apple που θα τα φορτίζει όλα ταυτόχρονα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο που αφορά την φόρτιση των νέων iPhone που η Apple παρέλειψε να παρουσιάσει στην εκδήλωση. Πλέον τα iPhone 8 και iPhone X υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση, και μάλιστα φορτίζουν ταχύτερα από τα Galaxy S8 και Galaxy Note8. Συγκεκριμένα, με 30 λεπτά στη πρίζα τα iPhone θα έχουν γεμίσει μέχρι το 50%, σε αντίθεση με τα Samsung που χρειάζονται 40 λεπτά για να φορτίσουν μέχρι τη μέση.

Η ταχεία φόρτιση είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των νέων iPhone, όμως για να την εκμεταλλευτείτε θα πρέπει να πληρώσετε. Επειδή μέσα στη συσκευασία θα βρείτε έναν τυπικό φορτιστή, θα πρέπει να αγοράσετε τον 29-watt USB-C φορτιστή της Apple, καθώς και ένα USB-C σε Lightning καλώδιο. Το πρώτο θα σας κοστίσει $49, ενώ το δεύτερο $35 — και μάλιστα στην Ελλάδα αυτές οι τιμές είναι ακόμα πιο υψηλές.

Όσοι έχετε κάποιο από τα τελευταία MacBook με θύρα USB-C, μάλλον θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φορτιστή του laptop.

Διαβάστε επίσης:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.