XBLOG logo @2x

iPhone 5 | Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όπως σας ενημερώσαμε χθες εδώ στο xblog.gr η επίσημη κυκλοφορία του iPhone 5 στην Ελλάδα πλησιάζει, με επικρατέστερες ημερομηνίες έναρξης της επίσημης διάθεσης του iPhone 5 στη χώρα μας να είναι η Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ή η Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012!

Update [26/10/2012, 15:40]: Το iPhone 5 έρχεται Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου! Το ανακοίνωσε επίσημα η Cosmote!

Από σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει ανέβει στο site της Cosmote, το site της Vodafone, αλλά και το site του Golden-i, προκειμένου να ενημερωθείτε πρώτοι για την διαθεσιμότητα του iPhone 5!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος iPhone 5 από την Cosmote

Στο cosmote.gr μπορείτε να βρείτε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το iPhone 5 εδώ, όπου θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, προκειμένου να λάβετε ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα του iPhone 5.

Εκτός από τα στοιχεία, η εταιρία ζητάει να επιλέξετε ποιο μοντέλο iPhone 5 σας ενδιαφέρει, τι δίκτυο έχετε, καθώς επίσης και αν σας ενδιαφέρει αγορά της συσκευής σε συνδυασμό με συνδρομή σε κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου ή αγορά σκέτης συσκευής χωρίς συμβόλαιο.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος iPhone 5 από την Vodafone

Vodafone, Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος iPhone 5

Στο vodafone.gr μπορείτε να βρείτε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το iPhone 5 εδώ, όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας θα λάβετε ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα του iPhone 5.

Εκτός από τα κλασικά στοιχεία, η εταιρία ζητάει να επιλέξετε το δίκτυο που χρησιμοποιείτε, αν σας ενδιαφέρει να κάνετε νέα σύνδεση ή ανανέωση υπάρχουσας σύνδεσης, καθώς και τι συνδρομητής είστε (ιδιώτης, επαγγελματίας).

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος iPhone 5 από το Golden-i

Golden-i, Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος iPhone 5

Στο golden-i.gr μπορείτε να βρείτε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το iPhone 5 εδώ, όπου το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας προκειμένου να ενημερωθείτε όταν θα είναι διαθέσιμο το iPhone 5.

Εκτός από τα στοιχεία σας, θα χρειαστεί να επιλέξετε και ποιο iPhone 5 σας ενδιαφέρει, για παράδειγμα 16GB μαύρο ή 32GB λευκό κλπ.

Στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Golden-i υπάρχει και η σημείωση ότι «σε καμία περίπτωση η συμπλήρωση των στοιχείων σας δεν συνεπάγεται κράτηση ή/και παραγγελία του iPhone 5».

Η τιμή του iPhone 5 στην Ελλάδα

Κλείνοντας αυτό το post, αναφέρω ξανά την τιμή στην οποία θα διατεθεί το iPhone 5 στην Ελλάδα, όπως σας ενημέρωσα και σε χθεσινό post.

Ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξετε η τιμή για αγορά του iPhone 5 τοις μετρητοίς διαμορφώνεται ως εξής:

  • iPhone 5 – 16 GB : 739 €
  • iPhone 5 – 32 GB : 859 €
  • iPhone 5 – 64 GB : 979 €

Οι παραπάνω τιμές είναι για αγορά του iPhone 5 τοις μετρητοίς, κάτι που σημαίνει ότι αν αγοράσετε το iPhone 5 κάνοντας νέα σύνδεση ή ανανέωση υπάρχουσας σύνδεσης σε Cosmote ή Vodafone ή χρησιμοποιήσετε κάποια επιδότηση που ενδεχομένως έχετε για ανανέωση συμβολαίου, τότε θα πετύχετε μία αρκετά καλή έκπτωση για την αγορά του νέου iPhone.

Όσον αφορά την Wind, θα φέρει και αυτή το iPhone 5 μαζί με τις άλλες εταιρίες, ωστόσο άγνωστο για ποιο λόγο ακόμη δεν έχει ανεβάσει στο site της φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το iPhone 5 μέχρι την ώρα που γράφονταν οι γραμμές αυτού του post [ώρα 1:44].

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.