XBLOG logo @2x

iPhone 5: Προπαραγγελία από αύριο σε Cosmote και Vodafone!

Απ΄ότι φαίνεται η αγωνία των ενδιαφερομένων για το πότε θα έρθει το iPhone 5 επίσημα στην Ελλάδα θα λάβει τέλος πολύ σύντομα!

Όπως έμαθα νωρίτερα, αύριο η Cosmote και η Vodafone θα σηκώσουν στα site τους φόρμα προπαραγγελίας του iPhone 5, όπου θα μπορούν όσοι θέλουν να μπουν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να είναι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν το νέο iPhone 5!

Όσον αφορά την ημερομηνία διάθεσης του iPhone 5 στην Ελλάδα, το παιχνίδι με τις ημερομηνίες συνεχίζεται, αφού ακούγονται διαρκώς διάφορα.

Η ημερομηνία που “παίζει” πολύ ωστόσο για την ώρα και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι αυτή η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του iPhone 5 στη χώρα μας είναι η Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012, αν και δεν αποκλείεται το iPhone 5 να “σκάσει μύτη” λίγο νωρίτερα, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου!

Για να δούμε αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο ή αν θα πάμε σε άλλη ημερομηνία…

Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς τι θα κάνει η Wind και αν θα ανεβάσει και αυτή στο site της φόρμα προπαραγγελίας του iPhone 5.

Οι άνθρωποι της εταιρίας για την ώρα δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν ότι θα έχουν κι αυτοί φόρμα προπαραγγελίας στο site τους, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να ανέβει στο wind.com.gr φόρμα προπαραγγελίας του iPhone 5 αύριο.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς μπαίνοντας στα cosmote.gr και vodafone.gr θα δείτε τις φόρμες προπαραγγελίας του iPhone 5 όπου θα μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να “τσιμπήσετε” πρώτοι το νέο iPhone όταν αυτό κυκλοφορήσει εδώ.

Τέλος, επιβεβαίωσα και την τιμή στην οποία θα διατεθεί το iPhone 5, που για κάθε έκδοση διαμορφώνεται ως εξής:

  • iPhone 5 – 16 GB : 739 €
  • iPhone 5 – 32 GB : 859 €
  • iPhone 5 – 64 GB : 979 €

Λιγάκι τσιμπημένες μου φαίνονται οι τιμές, οι μεσάζοντες απ΄ότι φαίνεται ανεβάζουν αρκετά την τιμή διάθεσης του iPhone 5 στην Ελλάδα.

Η τιμή κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι αρκετά χαμηλότερη και να μην ξεπερνάει τα 700 ευρώ για παράδειγμα για το iPhone 5 των 16 GB. Αντίστοιχα χαμηλότερες θα έπρεπε να είναι οι τιμές και για τις άλλες δύο εκδόσεις iPhone 5 με τα 32 και τα 64 GB.

[photo]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.