XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S3: Αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean από σήμερα!

Με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η Samsung Mobile Greece ανακοίνωσε ότι σήμερα ξεκινά η αναβάθμιση των συσκευών Samsung Galaxy S3 στο Android 4.1 Jelly Bean!

Αυτό σημαίνει πως ανάλογα με τον πάροχο της συσκευής σας, μπορεί να λάβετε την αναβάθμιση και σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δυστυχώς οι ημερομηνίες των αναβαθμίσεων εξαρτώνται πάντα από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, στην χειρότερη περίπτωση όμως θα λάβετε την αναβάθμιση μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το Jelly Bean προσφέρει καλύτερες επιδόσεις, ενσωμάτωση του Google Now, νέο σύστημα ειδοποιήσεων, καθώς και αναβαθμισμένες εκδόσεις της Samsung.

Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη μέσω του Samsung KIES ή μέσω OTA Update χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε το κινητό σας με υπολογιστή.

Το Samsung Galaxy S3 σας θα πρέπει να είναι πλήρως φορτισμένο πριν ξεκινήσετε την αναβάθμιση ή να είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή καθ΄όλη τη διάρκεια του update του λογισμικού.

Καλό είναι επίσης να έχετε συνδεδμένο το smartphone σας σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi όσο θα διαρκέσει το update στη νέα έκδοση του Android, με κλειστό το 3G (απενεργοποιημένα δεδομένα), ώστε να μην καταναλώσετε άσκοπα όγκο δεδομένων.

Όπως πάντα πριν από κάθε σημαντική αναβάθμιση, είναι απαραίτητο να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών και των μηνυμάτων σας, καθώς και όποιων άλλων δεδομένων σας θεωρείτε σημαντικά.

πηγή: techit

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.