XBLOG logo @2x

iPhone 4 από την COSMOTE την Παρασκευή 27/8!

Όπως όλοι περιμέναμε, αυτή την Παρασκευή 27 Αυγούστου η COSMOTE θα διαθέσει στην ελληνική αγορά το iPhone 4! Η εταιρία προχώρησε στην ανακοίνωση της διάθεσης του iPhone 4 μέσα από το Twitter account της…

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να βγει και το σχετικό δελτίο τύπου , ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την Vodafone, που θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα διαθέσει κι αυτή το iPhone 4 την ίδια ημέρα με την Cosmote, μιας και ήδη καταστήματα της Vodafone έχουν παραλάβει τα πρώτα κομμάτια!

Ακόμα δεν είναι γνωστό τι ποσότητες διαθέτουν σε πρώτη φάση οι εταιρίες, ωστόσο η Cosmote σε μήνυμά της στο Twitter νωρίτερα σήμερα έγραψε “Η διαθεσιμότητα της συκευής θα είναι πολλαπλάσια της περσινής”.

Λογικά θα εξυπηρετηθούν σε πρώτη φάση οι υφιστάμενοι συνδρομητές των δύο εταιριών, καθώς και αυτοί που θα θελήσουν να κάνουν νέα σύνδεση με συμβόλαιο με το νέο iPhone 4, καθώς και αυτοί που θα μεταφερθούν με φορητότητα στις δύο εταιρίες, και μετά όσοι θέλουν να αγοράσουν σκέτη τη συσκευή.

Πριν λίγο [18:33] ήρθε στο mail του XBLOG η ανακοίνωση της COSMOTE.

Η COSMOTE φέρνει το iPhone 4

Η COSMOTE ανακοινώνει ότι θα διαθέσει εμπορικά το iPhone 4 στις 27 Αυγούστου.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το iPhone 4 της Apple ήρθε για να αλλάξει τα πάντα. Ξανά!

Cosmote iPhone 4Το νέο iPhone 4 διαθέτει FaceTime video κλήσεις, οθόνη αφής Retina για εικόνα υψηλής ευκρίνειας, κάμερα 5MPixels με ενσωματωμένο φλας και δυνατότητα λήψης video HD (High Definition), με ισχυρό επεξεργαστή Apple A4 1GHz, ενσωματωμένο γυροσκόπιο τριών αξόνων για καλύτερη εμπειρία χρήσης παιχνιδιών και προγραμμάτων πλοήγησης αλλά και πιο ισχυρή μπαταρία για μέχρι 40% καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί με επιφάνεια fingerprint-resistance που το κάνει το πιο λεπτό Smartphone στον κόσμο.

Το iPhone 4 διαθέτει, επίσης, λειτουργικό σύστημα iOS4, που είναι η νεότερη έκδοση της πιο εξελιγμένης πλατφόρμας για κινητά τηλέφωνα και περιλαμβάνει πάνω από 100 νέα χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτοποριακό App Store παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 200.000 εφαρμογές, όπως το νέο iMovie app, που σχεδιάστηκε ειδικά για το iPhone 4.

H COSMOTE προσφέρει το iPhone 4 σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με Internet, για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει ξέγνοιαστα τις δυνατότητές του, παντού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τιμολογιακά προγράμματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, μπορείτε από τις 27 Αυγούστου να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmote.gr ή ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕshops σ’ ολόκληρη τη χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone 4 μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.apple.com/iphone.

Προγράμματα συμβολαίου για το iPhone 4

Δείτε τα προγράμματα συμβολαίου της COSMOTE για το iPhone 4. Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για μεγέθυνση, ώστε να δείτε τα προγράμματα.

Προγράμματα συμβολαίου iPhone 4

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.