XBLOG logo @2x

Εφοδιάζονται με τα πρώτα iPhone 4 τα καταστήματα!

Τα πρώτα iPhone 4 βρίσκονται ήδη στο δρόμο για τα καταστήματα της Vodafone, με κάποια άλλα να έχουν παραλάβει ήδη τα πρώτα κομμάτια, ενώ πιθανολογείται ότι αντίστοιχη κινητικότητα επικρατεί και στην Cosmote!

Όπως γράφτηκε και στο forum του macland.gr, περισσότερα από 40 iPhone 4 βρίσκονται ήδη σε κατάστημα της Vodafone στην Ρόδο, κάτι που επιβεβαίωσα και εγώ από το κατάστημα, όπου τηλεφώνησα πριν από λίγο.

Οπότε λογικά για να έχει παραλάβει iPhone 4 κατάστημα στη Ρόδο, πιστεύω ότι αρκετά κομμάτια θα έχουν παραλάβει ήδη καταστήματα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες μεγαλουπόλεις.

Περιμένω με ενδιαφέρον να δω επίσημα με τι τιμή θα διατεθεί το iPhone 4, στο ίδιο forum διάβασα ότι το 16GB κοστίζει 659€ και αυτό των 32GB 779€, κατά τη γνώμη μου οι τιμές αυτές είναι εξωφρενικά υψηλές για αυτή τη συσκευή.

Φυσικά όσοι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε σκέτη τη συσκευή μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετές μέρες ακόμα, αφού προτεραιότητα θα δοθεί σε υφιστάμενους συνδρομητές, καθώς επίσης και σε αυτούς που έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον μέσω της φόρμας που υπήρχε στα site των Cosmote και Vodafone.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.