XBLOG logo @2x

Vodafone iPhone 4: Προγράμματα συμβολαίου και Τιμές

Σήμερα εξέδωσε τη δική της ανακοίνωση για την διάθεση του iPhone 4 η Vodafone, ανακοινώνοντας και τα προγράμματα συμβολαίου και τις τιμές διάθεσης του νέου smartphone της Apple. Δείτε την ανακοίνωση και τις πληροφορίες για τα προγράμματα συμβολαίου!

Η Vodafone φέρνει το iPhone 4 στην Ελλάδα στις 27 Αυγούστου

H Vodafone ανακοινώνει σήμερα ότι θα φέρει το iPhone 4 στην Ελλάδα, στις 27 Αυγούστου. Η Vodafone θα παρέχει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων 12-μηνων συμβολαίων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία από τη χρήση της συσκευής.

Το iPhone 4 διαθέτει την υπηρεσία FaceTime που κάνει το όνειρο της βιντεοκλήσης πραγματικότητα, καθώς και την εκπληκτική νέα οθόνη Retina της Apple, με την υψηλότερη ανάλυση οθόνης που κατασκευάστηκε ποτέ σε ένα τηλέφωνο, δίνοντας σαν αποτέλεσμα μοναδική ευκρίνεια κειμένου, εικόνας και βίντεο.

Το iPhone 4 διαθέτει επίσης κάμερα 5 megapixel με φλας LED, εγγραφή βίντεο HD, Α4 επεξεργαστή της Apple, γυροσκοπικό μηχανισμό 3 αξόνων και έως και 40% περισσότερο χρόνο ομιλίας – με ένα πανέμορφο και ολοκαίνουριο σχεδιασμό από γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι, αποτελώντας το λεπτότερο smartphone στον κόσμο.

Το iPhone 4 ενσωματώνει την τελευταία έκδοση του πιο προηγμένου λειτουργικού συστήματος για κινητά τηλέφωνα στον κόσμο, το iOS 4, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 100 νέα χαρακτηριστικά. Το επαναστατικό App Store παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 200.000 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής iMovie που δημιουργήθηκε ειδικά για το iPhone 4.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας το νέο iPhone 4. Η ποιότητα του δικτύου της Vodafone αποτελεί έναν σαφή διαφοροποιητικό παράγοντα για τους συνδρομητές. Η Vodafone Ελλάδας προσφέρει στους χρήστες iPhone το δίκτυο με τις μεγαλύτερες ταχύτητες, δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το εξαιρετικό προϊόν», δήλωσε ο κ. Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Chief Operating Officer της Vodafone Ελλάδας.

Η Vodafone, κάνει το iPhone 4 και το iPhone 3GS, προσιτό σε όλους μέσα από διαφορετικά προγράμματα και χρεώσεις, 12-μηνων συμβολαίων.

Vodafone iPhone 4

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και αφορούν σε 12-μηνα συμβόλαια.
* Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.