XBLOG logo @2x

iOS 9.3: Κυκλοφόρησε για iPhone και iPad με λειτουργία Night Shift

Η Apple κυκλοφόρησε επίσημα για όλους τους χρήστες iPhone, iPad και iPod touch συσκευών τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 9.3. Ευτυχώς η νέα έκδοση δεν φέρνει μόνο διορθώσεις σφαλμάτων, αλλά και νέα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν όλους τους χρήστες.

Η σημαντική, ίσως, προσθήκη είναι αυτή της λειτουργίας Night Shift. Η λειτουργία Night Shift αλλάζει τη θερμοκρασία των χρωμάτων της οθόνης με βάση την ώρα και την τοποθεσία της συσκευής, οπότε τα βράδια η οθόνη θα προσαρμόζεται αναλόγως για μια πιο ξεκούραστη εμπειρία για τον χρήστη που οδηγεί σε καλύτερο ύπνο. Η εφαρμογή F.lux υπήρχε για χρόνια στα iPhone (με jailbreak) και έκανε μια παρόμοια δουλειά.

Επιπλέον, με το iOS 9.3 η εφαρμογή σημειώσεων αποκτάει δυνατότητα κλειδώματος με δαχτυλικό αποτύπωμα και επιλογές ταξινόμησης των σημειώσεων, η εφαρμογή News βελτιώθηκε για να εμφανίζει νέα που ενδιαφέρουν τον χρήστη, προστέθηκε δυνατότητα εύρεσης εφαρμογών που συγχρονίζονται με το Health app και ενημερώθηκαν τα CarPlay και iOS in Education για να προσφέρουν νέες χρήσιμες δυνατότητες. Όσοι έχετε συσκευή που τρέχει ήδη iOS μπορείτε να κάνετε την ενημέρωση από τις ρυθμίσεις της.

Οι πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με προ-εγκατεστημένο το iOS 9.3 είναι το ολοκαίνουργιο iPad Pro με 9,7-ιντσών οθόνη και το iPhone SE με 4-ιντσών οθόνη, το οικονομικότερο κινητό της Apple.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.