XBLOG logo @2x

Το iOS 11 GM αποκαλύπτει: Έρχονται τα AirPods 2 και νέα χαρακτηριστικά για το iPhone 8

Μπορεί η Apple να χρυσοπληρώνει ειδικούς ασφαλείας για να αποτρέπει τις διαρροές, αλλά φέτος διέρρευσαν τα πάντα από την ίδια. Σε λίγες μέρες το iPhone 8 θα ανακοινωθεί επίσημα και το iOS 11 συνεχίζει να διαρρέει πληροφορίες.

Αυτή τη φορά μαθαίνουμε πράγματα από τη GM έκδοση του iOS 11, δηλαδή της τελικής που διατεθεί σε όλους, η οποία περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το iPhone 8 καθώς και για άλλα δύο προϊόντα που θα ανακοινώσει η Apple. Ας δούμε τι διέρρευσε:

Face ID

Είναι πλέον σχεδόν σίγουρο ότι το iPhone 8 θα έχει Face ID αντί για Touch ID. Αυτό σημαίνει ότι θα σκανάρει το πρόσωπο του χρήστη το ξεκλείδωμα του κινητού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα κινούμενο σχέδιο που βρίσκεται στο μενού για την ενεργοποίηση του Face ID.

Portrait Lighting

Η λειτουργία Πορτρέτου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με το iPhone 7 Plus, και φυσικά θα υπάρχει και στο iPhone 8. Η Apple φέτος θα την αναβαθμίσει προσθέτοντας κάποιες ρυθμίσεις για τη λήψη με φλας. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές:

  • Contour Light
  • Natural Light
  • Stage Light
  • Stage Light Mono
  • Studio Light

4K βίντεο @ 60fps

Το iPhone 8 θα μπορεί να τραβήξει βίντεο με τις παρακάτω ρυθμίσεις:

  • 1080p HD στα 240 fps 480 MB with 1080p HD at 240 fps
  • 4K at 24 fps (Footer) 270 MB with 4K at 24 fps (film style) (HEVC Footer) 135 MB with 4K at 24 fps (film style)
  • 4K at 60 fps (Footer) 450 MB with 4K at 60 fps (higher resolution, smoother) (HEVC Footer) 400 MB with 4K at 60 fps (higher resolution, smoother)

True Tone οθόνη

Όπως και το iPad Pro, το iPhone 8 θα προσαρμόζει τη χρωματική θερμοκρασία της οθόνης αναλόγως τον φωτισμό του περιβάλλοντος.


Διαβάστε επίσης: Κατεβάστε τα wallpapers του iPhone 8 (και των iPad) από εδώ


Νέο “κεντρικό” κουμπί

Αντί για κεντρικό κουμπί, το iPhone 8 θα έχει μια οριζόντια γραμμή. Την είδαμε σε concepts, και τώρα είναι “επίσημη:”

iOS 11 iPhone 8 home button leak

SOS mode

Πατώντας το πάνω κουμπί έντασης και το κουμπί ενέργειας θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία SOS. Η εικόνα που δείχνει πως δουλεύει επαληθεύει ξανά τον σχεδιασμό του κινητού.

Apple iPhone 8 iOS 11 SOS mode

Animojis

Στο iMessage θα υπάρχουν νέα αυτοκόλλητα-3D emojis που παίρνουν την έκφραση του προσώπου του χρήστη, καθώς και τη φωνή του.

AirPods

Στην εκδήλωση η Apple θα παρουσιάσει και μια αναβαθμισμένη έκδοση των AirPods (έχουν κωδική ονομασία AirPods1.2 αντί για AirPods1.1 που έχουν τα σημερινά). Από την εικόνα που διέρρευσε βλέπουμε ότι έχουν ανανεωμένη θήκη μεταφοράς με ένδειξη φόρτισης στο εξωτερικό μέρος. Λογικά και τα ακουστικά θα απέκτησαν καλύτερο ήχο.

via GIPHY

LTE Apple Watch

Τέλος, επιβεβαιώθηκε ότι θα βγει νέο Apple Watch με υποστήριξη LTE. Στη παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε την ένδειξη του σήματος στη πάνω γωνία, καθώς και το σχήμα του νέου iPhone.

LTE Apple Watch leak

Όλα αυτά θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.