XBLOG logo @2x

Πως να παρακολουθήσετε το event για τη παρουσίαση του Apple iPhone 8

Είναι επίσημο: η Apple θα διοργανώσει μια εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theater για να αποκαλύψει νέα συναρπαστικά προϊόντα. Συγκεκριμένα περιμένουμε να δούμε τρία νέα iPhone, εκ των οποίων τα δύο θα είναι αναβαθμίσεις των σημερινών μοντέλων iPhone 7 και iPhone 7 Plus, ενώ το τρίτο θα είναι το φημολογούμενο και πολύ-αναμενόμενο επετειακό μοντέλο iPhone 8 με νέο σχεδιασμό. Μαζί με αυτά, αναμένουμε επίσης το Apple Watch Series 3 με υποστήριξη 4G LTE, καθώς και νέο Apple TV με υποστήριξη 4K και HDR στις ταινίες.

Όμως μπορείτε να παρακολουθείτε την παρουσίαση του Apple iPhone 8 από τον καναπέ ή το κρεβάτι σας; Ευτυχώς, η Apple θα μεταδώσει την παρουσίαση ζωντανά, αρκεί βέβαια να έχετε κάποια υποστηριζόμενη συσκευή.

Για να δείτε την παρουσίαση θα πρέπει να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Apple iPhone 8 event livestream link

Εάν έχετε κάποια iOS συσκευή (δηλαδή iPhone, iPad ή iPod touch) θα πρέπει να ανοίξετε το παραπάνω link από τον Safari browser, και θα πρέπει να τρέχετε το iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση.

Εάν έχετε υπολογιστή Mac, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πάλι τον Safari browser (έκδοση 6.0.5 ή νεότερη) τρέχοντας το OS X / MacOS v10.8.5 ή νεότερη έκδοση.

Εάν έχετε Windows PC, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Edge browser, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχετε τα Windows 10.

Τέλος, εάν έχετε Apple TV (2ης, 3ης ή 4ης γενιάς) θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση μέσω του Apple Events app.

Το event θα ξεκινήσει στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) και αναμένεται να διαρκέσει δύο ώρες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.