XBLOG logo @2x

Είναι επίσημο: Η Apple θα ανακοινώσει το iPhone 8 στις 12 Σεπτεμβρίου

Η Apple έστειλε πρόσκληση σε εκπροσώπους του τύπου για μια εκδήλωση που θα διοργανώσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Παρότι η πρόσκληση δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με τα νέα που έχει να μοιραστεί ο Tim Cook με τον κόσμο, ήμαστε όλοι σίγουροι ότι εκείνη τη μέρα θα δούμε το επετειακό iPhone στο οποίο τόσο καιρό αναφερόμαστε ως «iPhone 8.»

Το iPhone 8 θα είναι το πρώτο iPhone με ριζικά ανανεωμένο σχεδιασμό έτσι ώστε η Apple να γιορτάσει τα δέκατα γενέθλια του κινητού της. Σύμφωνα με τις φήμες που πιθανότατα έχουν επιβεβαιωθεί από την ίδια την Apple, το επετειακό μοντέλο διαθέτει OLED οθόνη χωρίς περιθώρια στα άκρα της, ασύρματη φόρτιση, σαρωτή ίριδας, όμως απουσιάζει το κουμπί home και ίσως να μην έχει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το iPhone 8 εδώ.

Εκτός από το επετειακό iPhone, η Apple αναμένεται να αποκαλύψει και το iPhone 7s. Για το συγκεκριμένο μοντέλο γνωρίζουμε μερικά πράγματα, όπως ότι θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό και δυνατότητες με το iPhone 7, θα έχει αναβαθμισμένο επεξεργαστή, δυνατότερο ηχείο και ίσως δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Από το τρεις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει βλέπουμε ότι από πίσω έχει επικάλυψη από γυαλί.

Apple September 12 2017 event invite
Η πρόσκληση.

Επιπλέον, η Αμερικάνικη κατασκευάστρια αναμένεται να αποκαλύψει και το επόμενης γενιάς Apple TV. Το νέο μοντέλο θα μπορεί να αναπαράγει ταινίες σε ανάλυση 4K, και επίσης θα υποστηρίζει HDR για καλύτερα χρώματα. Τέλος, μαζί με όλα αυτά, περιμένουμε να υποδεχτούμε και το Apple Watch 3ης γενιάς το οποίο θα διαθέτει ανανεωμένο design και υποστήριξη LTE δικτύων για να αφήνετε το iPhone στο σπίτι όταν δεν το χρειάζεστε.

Όλα αυτά θα αποκαλυφθούν στις 12 Σεπτεμβρίου, στο “Steve Jobs Theater” στο Cupertino. Ως συνήθως, η “παράσταση” θα ξεκινήσει στις 20.00 (ώρα Ελλάδος) και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του Διαδικτύου άμα έχετε Mac, PC, Apple TV ή οποιαδήποτε iOS συσκευή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.