XBLOG logo @2x

Honor Play: Επίσημα το πρώτο gaming smartphone της Huawei

Η Honor, η θυγατρική της Huawei, δεν σταματάει να βγάζει κινητά. Η τελευταία της πρόταση ονομάζεται Honor Play και πρόκειται για ένα gaming smartphone με ισχυρό hardware, λογισμικό για παιχνίδια και προσιτή τιμή.

Huawei Honor Play

Σε ότι αφορά το hardware του Honor Play, έχουμε 6.3-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2340 x 1080 pixels με εγκοπή και μια ειδική μεμβράνη για πιο άνετο παιχνίδι, Kirin 970 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, ARM Mali-G72 μονάδα γραφικών, 4/6 GB RAM, 64 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3,750 mAh. Για συνδεσιμότητα υπάρχουν τα κλασικά WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2 και GPS, ενώ δεν έχει παραμεληθεί και το κομμάτι της κάμερας όπου βρίσκουμε μια διπλή κύρια κάμερα με τεχνολογίες AI (16MP f/2.2 & 2MP f/2.4) και μια εμπρόσθια κάμερα 16 MP (f/2.0).

Το Honor Play βασίζεται στο Android 8.1 Oreo. Εκτός από το γραφικό περιβάλλον των Κινέζων στην έκδοση EMUI 8.2 έχουμε και δύο νέες σημαντικές τεχνολογίες για παιχνίδια. Η πρώτη ονομάζεται “4D gaming” και μπορεί να ξεχωρίζει μια πληθώρα στοιχείων ήχου, όπως πυροβολισμούς και κουνήματα, έτσι ώστε ο παίχτης να ξέρει από ποια κατεύθυνση έρχεται ο ήχος και κατά συνέπεια από που έρχονται οι σφαίρες ή ο αντίπαλος. Η δεύτερη τεχνολογία ονομάζεται “GPU Turbo” και βελτιώνει τις επιδόσεις των γραφικών έως και 60% όταν ο χρήστης παίζει παιχνίδια. Το GPU Turbo θα γίνει αργότερα διαθέσιμο και σε άλλα κινητά της Huawei. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και ένα ακόμα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει δίκτυο (από WiFi σε δεδομένα) χωρίς να χάσει τη σύνδεση στο παιχνίδι.

Το Honor Play θα κυκλοφορήσει στη Κίνα στις 11 Ιουνίου με κόστος 1999 yuan (περίπου €265) για την έκδοση με 4 GB RAM και 2399 yuan (περίπου €320) για την έκδοση με 6 GB.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.