XBLOG logo @2x

Διέρρευσαν φωτογραφίες ενός πρωτότυπου αναδιπλώμενου smartphone της Samsung

Η Samsung είναι γνωστό ότι δουλεύει τα τελευταία χρόνια επάνω σε ένα αναδιπλώμενο smartphone. Με κωδική ονομασία Project V, το κινητό φημολογείται ότι θα βγει στην αγορά του χρόνου (θα αποκαλυφθεί στην έκθεση MWC 2019), με όνομα Galaxy X και τιμή που θα αγγίζει τα $2.000. Επειδή θα είναι δύσκολο -και ακριβό- στη κατασκευή, δεν θα υπάρξει μεγάλη παραγωγή για το Galaxy X.

Όπως είναι λογικό, η Samsung έχει δοκιμάσει διάφορες εκδοχές του Galaxy X, και μία από αυτές διέρρευσε από έναν Κινέζο στο κοινωνικό δίκτυο Weibo της χώρας του. Το κινητό στις φωτογραφίες έχει τον κωδικό SM-G929F και μοιάζει πολύ με το ZTE Axon M που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ πριν από λίγους μήνες. Δηλαδή έχει δύο οθόνες που συνδέονται μεταξύ τους με έναν μεντεσέ και όταν ανοίγουν προσφέρουν στον χρήστη τη διπλάσια οθόνη.

Φυσικά το Galaxy X που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες δεν θα μοιάζει με αυτό. Εκείνο το μοντέλο θα έχει μια κύρια οθόνη 4.5” και όταν είναι πλήρως αναδιπλωμένο θα γίνεται ένα tablet με οθόνη 7.3-ιντσών. Παράλληλα θα πρέπει να είναι και bezel-less, αν η Samsung θέλει να λέει ότι είναι το κινητό του μέλλοντος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.