XBLOG logo @2x

HTC Touch Diamond: Καλύτερο Smartphone της Ευρώπης

Με το βραβείο του καλύτερου Smartphone της Ευρώπης για το έτος 2008–2009 τιμήθηκε το HTC Touch Diamond από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εικόνας και Ήχου EISA (European Imaging and Sound Association).

Το κορυφαίο τηλέφωνο της ανανεωμένης γκάμας της HTC, Touch Diamond, διακρίθηκε ανάμεσα σε ισχυρές προτάσεις του ανταγωνισμού, εξαιτίας του καινοτόμου σχεδιασμού και της εντυπωσιακής λειτουργικότητάς του, στοιχεία στα οποία δόθηκε έμφαση από την κριτική επιτροπή του EISA.

To νέο περιβάλλον χρήστη Touch FLO 3D είναι μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες της συσκευής. Παράλληλα, το Touch Diamond ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.1 Professional, διαθέτει οθόνη ανάλυσης VGA 2,8 ιντσών, κάμερα 3,2 Megapixels με αυτόματη εστίαση, 4GB ενσωματωμένη μνήμη, ραδιόφωνο και δέκτη GPS.

Στις υψηλές επιδόσεις του Touch Diamond συμπεριλαμβάνονται οι ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης και αποστολής περιεχομένου μέσω HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) και HSUPA (High Speed Uplink Packet Access), που φτάνουν έως και τα 7,2 Mbps, καθώς και οι δυνατότητες συνδέσης με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth, Wi-Fi και θύρας USB.

Μία από τις κυρίαρχες ιδέες πίσω από την εξέλιξη του Touch Diamond ήταν το να τεθούν νέα δεδομένα στις λειτουργίες μιας εξελιγμένης φορητής συσκευής, οι οποίες κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα τηλέφωνο με πραγματικά συμπαγείς διαστάσεις και ελκυστικό σχεδιασμό.

Το HTC Touch Diamond στοχεύει στον χρήστη που δεν του αρέσει να συμβιβάζεται, ενώ παράλληλα ενδιαφέρεται για την υψηλή τεχνολογία, απαιτώντας από το smartphone του να έχει υψηλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες, χωρίς να κάνει καμία παραχώρηση στον αισθητικό τομέα, όπως γίνεται στην πλειοψηφία των προτάσεων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Ο EISA (European Imaging and Sound Association), ο Ευρωπαϊκός Όργανισμός για τη φωτογραφία και τον ήχο, δημιουργήθηκε από τους πιο γνωστούς και ευρέως κυκλοφορίας τίτλους για το lifestyle και τα gadgets. Την ένωση απαρτίζουν 49 περιοδικά από 18 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, τα επιτελεία των οποίων παρουσιάζουν κάθε χρόνο τα EISA Awards, βραβεία τα οποία απονέμονται σε μια σειρά από συσκευές που έκαναν αίσθηση με τις λειτουργίες και την καινοτομία τους στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.