XBLOG logo @2x

Asus P552w: Πανίσχυρος επεξεργαστής και 3D User Interface

Μάλλον η Asus προσπαθεί να μας εντυπωσιάσει και να κερδίσει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των συσκευών με Windows Mobile 6.1, παρουσιάζοντας μία άρτια τεχνολογικά συσκευή με κομψή και λεπτή εμφάνιση.

Το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει, βλέποντας το P552w είναι το 3D User Interface της Asus, το οποίο θυμίζει αρκετά τόσο το 3D Touch Flo, όσο και το Interface του iPhone. Η Asus φρόντισε να εφοδιάσει το P552w τόσο με έναν πανίσχυρο επεξεργαστή (Marvel 624Mhz CPU) όσο και με 128 MB Ram για να μην κολλήσετε πουθενά, ακόμα και αν αποφασίσετε να δουλέψετε αρκετά προγράμματα συγχρόνως.

Το P552w θα έλεγα ότι θυμίζει αρκετά το HTC Touch, ενώ είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά ελαφρύτερο από το HTC Diamond. Αυτό που ίσως στεναχωρήσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές είναι η κάμερα του P552w, η οποία έχει ανάλυση μόλις 2 megapixel.

Όπως σχεδόν όλα τα κινητά αυτής της κατηγορίας, έτσι και το P552w διαθέτει οθόνη 2,8″ QVGA ανάλυσης, ενώ είναι εφοδιασμένο με Wi-Fi, GPS και Bluetooth 2.0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το P552w υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA για υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο και μπορεί να δεχτεί κάρτες μνήμης microSD.

Η συσκευή θα διατίθεται σε δύο αποχρώσεις (άσπρη και μαύρη), ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας της.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.