XBLOG logo @2x

Sony Ericsson G705: Η slide πρόταση της σειράς G

Ένα ακόμα κινητό τηλέφωνο αποφάσισε να προσθέσει η Sony Ericsson στη νέα σειρά G, η οποία περιλαμβάνει εύχρηστες και φιλικές προς τον χρήστη συσκευές, που συνδυάζουν αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το νέο μοντέλο της εταιρείας ακούει στο όνομα G705 και πρόκειται για τη slide πρόταση της σειράς G. Αν και το G705 δεν βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Symbian OS και την πλατφόρμα UIQ, έχει εξαιρετικές δυνατότητες που θα τις ζήλευαν αρκετά «έξυπνα» τηλέφωνα.

Τόσο το Wi-Fi, όσο και η υποστήριξη HSDPA, επιτρέπουν τη γρήγορη και απροβλημάτιστη σύνδεση της συσκευής στο διαδίκτυο, σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε.

Το υποβοηθούμενο GPS (A-GPS), η 3,2 megapixel κάμερα (χωρίς auto focus) και η δυνατότητα επέκτασης της μνήμης μέσω καρτών Memory Stick Micro (M2) έρχονται να συμπληρώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνει το νέο τηλέφωνο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το G705 δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα κινητό ειδικά σχεδιασμένο για την πρόσβαση στις διαδικτυακές υπηρεσίες της Google.

Και αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία για αυτό, η ιαπωνοσουηδική εταιρεία αναφέρει πως υπάρχει και πλήκτρο, που με ένα πάτημά του επιτρέπεται η πρόσβαση στη ομώνυμη μηχανή αναζήτησης, καθώς όμως και ότι η συσκευή είναι η πρώτη της, από τις πολλές που θα ακολουθήσουν, που επιτρέπει τόσο την παρακολούθηση βίντεο από το YouTube, όσο και το ανέβασμα βίντεο στη δημοφιλή υπηρεσία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.