XBLOG logo @2x

Το Nokia 8, η νέα ναυαρχίδα της HMD, κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με €599

Η HMD Global, η εταιρία που έχει αναλάβει τη κατασκευή των Nokia κινητών, κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελληνική αγορά τη ναυαρχίδα Nokia 8. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και η αναβάθμισή του στο Android 8.0 Oreo, οπότε θα λάβετε update μόλις το βγάλετε από τη συσκευασία.

Nokia 8 color variant Tempered Blue Satin.png

Το Nokia 8 είναι μια value-for-money ναυαρχίδα που μπορεί να μην διαθέτει bezel-less οθόνη, αλλά έχει εξαιρετικό hardware. Συγκεκριμένα, στα βασικά χαρακτηριστικά του έχουμε 5,3-ιντσών Quad HD οθόνη με επικάλυψη Gorilla Glass 5, Qualcomm Snapdragon 835 με οκταπύρηνο επεξεργαστή, Adreno 540 μονάδα γραφικών, 4 GB RAM, 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα και αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί.

Η HMD έδωσε έμφαση στη κάμερα του Nokia 8, και για αυτό ενσωματώνει μια διπλή κάμερα 13-megapixels (f/2.0) η οποία διαθέτει φακό της Zeiss. Η κάμερα μπορεί να τραβήξει βίντεο σε ανάλυση 4K, διαθέτει σύστημα PDAF, και έχει τη νέα τεχνολογία ήχου 360º “Nokia OZO.” Στη κάμερα ξεχωρίζει επίσης το χαρακτηριστικό Dual-Sight (γνωστό και ως Bothies) το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο και με την εμπρόσθια και με την κύρια κάμερα ταυτόχρονα – έτσι ο χρήστης μπορεί να βλέπει και τις δικές του αντιδράσεις και των φίλων του. Μπορείτε να διαβάσετε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ. →

Το Nokia 8 έχει κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά με προτεινόμενη τιμή τα €599, όμως σε μικρότερα μαγαζιά μπορείτε να το βρείτε σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.