XBLOG logo @2x

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Nokia 8 στο Android 8.0 Oreo

Η HMD Global ξεκίνησε την επίσημη διάθεση της αναβάθμισης στο Android 8.0 Oreo στο Nokia 8, σχεδόν ένα μήνα μετά τη κυκλοφορία μιας beta έκδοσής του λειτουργικού. Η beta έκδοση έγινε διαθέσιμη σε ορισμένους χρήστες που δήλωσαν ενδιαφέρον στο -νέο- beta πρόγραμμα της εταιρίας.

Ο Juho Sarvikas, Chief Product Officer της HMD Global, ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι η εταιρία έλαβε την ανατροφοδότηση του κόσμου σχετικά με το Android 8.0 Oreo στο Nokia 8, έκανε τις απαραίτητες τροποποιήσεις με βάση τα σχόλια και κυκλοφόρησε την επίσημη έκδοση του λειτουργικού για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Παρότι το Nokia 8 ήταν η πρώτη συσκευή της HMD που έλαβε το Oreo μέσω του beta προγράμματος, ο Sarvikas είχε δηλώσει πριν από ένα μήνα ότι και τα Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6 θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα. Αν έχετε κάποιο από αυτά τα κινητά, και αν φυσικά ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να κοιτάξετε αν μπορείτε να κατεβάσετε τη beta έκδοση.

Δεδομένου ότι το Android 8.0 Oreo βρίσκεται στο μόλις 0.3% των συσκευών που τρέχουν Android, είναι πολύ σημαντικό και αξιέπαινο για τη HMD Global που όχι μόνο κυκλοφορεί την αναβάθμιση, όχι μόνο το κάνει γρήγορα, αλλά υποστηρίζει και όλα τα μοντέλα της, ακόμα και τα φθηνότερα, κάτι που κολοσσοί όπως η Samsung δεν μπορούν να κάνουν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.