XBLOG logo @2x

Το Google Pixel XL 2 διέρρευσε και θυμίζει το LG G6

Η Google για φέτος φημολογείται ότι ετοιμάζει να βγάλει στην αγορά τρία smartphones, εκ των οποίων τα δύο θα είναι σίγουρα τα Pixel 2 και Pixel XL 2, ή όπως και αν ονομάζονται.

Ο διάδοχος του πρώτου Pixel XL αυτή τη στιγμή έχει τη κωδική ονομασία Taimen και στην αγορά μπορεί να βγει με την ονομασία “Pixel XL 2” ή “Pixel XL (2017)”. Όπως και να ‘χει, θα είναι ένα τεράστιο smartphone-phablet με 6-ιντσών οθόνη που θα κατασκευαστεί από την LG, σύμφωνα με αναφορά του Android Police.

Το Android Police είναι ένα έγκυρο blog και οι άνθρωποι πίσω από αυτό είναι κατά 80% σίγουροι ότι το νέο Google Pixel XL 2 είναι αυτό:

Google Pixel XL 2

Από το παραπάνω render βλέπουμε ότι το design του είναι παρόμοιο με της ναυαρχίδας G6 της LG. Δηλαδή διαθέτει 6-ιντσών AMOLED οθόνη με αναλογία 18:9 και ελάχιστα περιθώρια τριγύρω της. Επίσης έχει καμπυλωτές γωνίες στις άκρες της οθόνης, όπως το LG G6. Το πάνελ της οθόνης είναι επίπεδο (και όχι καμπυλωτό όπως στα Galaxy) αλλά φαίνεται ότι έχει 2.5D γυαλί στο μπροστινό μέρος.

Η πλάτη του κινητού είναι παρόμοια με των τωρινών Pixel. Στο πάνω μέρος υπάρχει η γυάλινη επιφάνεια (που μπορεί να είναι touchpad) μαζί με τη κύρια κάμερα (δεν είναι διπλή αλλά έχει μεγάλο αισθητήρα). Στο κέντρο, περίπου, έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, το Android Police αναφέρει πως το Pixel 2 θα έχει ένα ευαίσθητο στην αφή πλαίσιο που καταλαβαίνει την πίεση, όπως το Edge Sense του HTC U11. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να εκτελέσουν διάφορες ενέργειες πιέζοντας το κινητό. Για παράδειγμα θα μπορούν να ανοίξουν την κάμερα ή το Google Assistant.

Όσο για το μικρό Google Pixel 2, ο συντάκτης του Android Police πιστεύει ότι δεν θα έχει μεγάλες διαφορές/βελτιώσεις σε σχέση με το σημερινό. Ο ίδιος πιστεύει ότι το XL μοντέλο θα σηματοδοτεί τη καινοτομία, ενώ το απλό μοντέλο θα είναι πιο συμβατικό.

Τα νέα Google Pixel αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στον Οκτώβριο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.