XBLOG logo @2x

Game of Thrones: Οι πρώτες φωτογραφίες από την 7η season

Μετά από πολλούς μήνες αναμονή, πλησιάζουμε επιτέλους στην επιστροφή του Game of Thrones. Το HBO ξεκίνησε να ενθουσιάζει τους θαυμαστές της σειράς πριν από λίγες εβδομάδες, κυκλοφορώντας το πρώτο teaser trailer της επερχόμενης έβδομης σεζόν, και τώρα κυκλοφόρησε μερικές νέες φωτογραφίες για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν τίποτα, όχι ότι περιμέναμε κάτι τέτοιο, και απλά δείχνουν τους κύριους χαρακτήρες του Game of Thrones σε διάφορες σκηνές. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι βλέπουμε την Daenerys μαζί με τον Tyrion σε διαφορετικές τοποθεσίες. Σε μία εικόνα φαίνεται ότι βρίσκονται στο Dragonstone – στο παλιό κάστρο του Stannis Baratheon – ενώ σε μία άλλη φαίνεται ότι έχουν πατήσει στις ακτές του King’s Landing.

Δεδομένου ότι η σειρά έχει ξεφύγει από τα -ακυκλοφόρητα- βιβλία εδώ και καιρό, κανείς δεν γνωρίζει τί θα γίνει στη νέα season. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 15 φωτογραφίες που έβγαλε στη δημοσιότητα το κανάλι και να δημιουργήσετε τις δικές σας θεωρίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.