XBLOG logo @2x

Οι ήρωες του Game of Thrones βγάζουν πάνω από €2 εκατ. από κάθε επεισόδιο

Αποκαλύφθηκε ότι οι πρωταγωνιστές της άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones βγάζουν £2 εκατομμύρια για κάθε επεισόδιο της έβδομης season.

Αυτό σημαίνει ότι οι Βρετανοί ηθοποιοί Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister) και Peter Dinklage (Tyrion Lannister), καθώς και ο Δανός Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) παίρνουν περίπου €2,4 εκατομμύρια για κάθε ένα από τα εφτά επεισόδια του φετινού κύκλου.

Αν η αναφορά αληθεύει -που μάλλον αληθεύει- τότε οι “Lannister” και οι “Targaryen” είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της τηλεόρασης, ξεπερνώντας το καστ των «Friends» και «The Big Bang Theory» που έπαιρναν-παίρνουν “μονάχα” ένα εκατομμύριο δολάρια από κάθε επεισόδιο των τελευταίων season.


Δείτε επίσης: Οι πρώτες φωτογραφίες από την 7η season


Οι παραπάνω ηθοποιοί έχουν υπογράψει συμβόλαιο για να παίξουν στην έβδομη και την όγδοη season του Game of Thrones, και μέσα σε αυτό το συμβόλαιο συμπεριλαμβάνονται διάφορες συμφωνίες και bonus για να πάρουν ακόμα περισσότερα λεφτά όταν προβληθούν τα επεισόδια στην τηλεόραση. Δεδομένου ότι το Game of Thrones προβάλλεται σε 170 χώρες και κάθε επεισόδιο το βλέπουν 23 εκατομμύρια θεατές, μιλάμε για πολλά λεφτά.


Πάντως υπάρχει μια ακόμη αποκάλυψη που θα ξετρελάνει τους θαυμαστές του Game of Thrones. Στην επερχόμενη σεζόν θα προβληθούν οι πιο σοκαριστικές στιγμές της Daenerys. «Οι fans που νόμιζαν ότι η τεράστια μάχη της προηγούμενης σεζόν ήταν επική πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχουν δει τίποτα ακόμα.»

Το Game of Thrones επιστρέφει στις 25 Ιουνίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.