XBLOG logo @2x

EimaiMama.tv, Ένα βράδυ στην εκπομπή της Ολίβιας για Μαμάδες και Παιδιά

Η Ολίβια Γαβρίλη είναι μαμά και blogger, συγκεκριμένα εδώ και ένα περίπου χρόνο γράφει στο EimaiMama.gr, όπου αρχικά έγραφε σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τώρα συνεχίζει με ό,τι αφορά μαμάδες και παιδιά (συμβουλές, προτάσεις, tips κλπ)! Το νέο της βήμα είναι το EimaiMama.tv! Τι είναι αυτό;

Πρόκειται για την πρώτη ιντερνετική – τηλεοπτική εκπομπή για τις μαμάδες, τα παιδιά, τη μητρότητα, την εγκυμοσύνη κλπ!

Η πρώτη εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του EimaiMama.tv την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ και έκτοτε η Ολίβια δίνει ραντεβού με τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και όσες/όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μία εκπομπή με τέτοια θεματολογία κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ ζωντανά (η ώρα μετάδοσης της εκπομπής αποφασίστηκε κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού)!

Εννοείται ότι αν δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ζωντανά, μπορείτε να τη δείτε και μετά όποτε θέλετε αφού η κάθε εκπομπή ανεβαίνει στο EimaiMama.tv για να την παρακολουθήσει όποιος θέλει ό,τι ώρα τον βολεύει.

Την Τετάρτη που μας πέρασε πήγα μια βόλτα από το studio απ΄όπου “βγαίνει” live η εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή η Ολίβια είχε καλεσμένο ένα ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, ενώ το θέμα της εκπομπής ήταν η εγκυμοσύνη. Στην πρώτη εκπομπή είχε καλεσμένες τρεις γυναίκες όπου μίλησαν γενικά για την μητρότητα, ενώ σε επόμενες εκπομπές θα γίνουν συζητήσεις με γιατρούς κλπ.

Έμεινα έκπληκτος από τον… επαγγελματισμό που βγαίνει η εκπομπή, αφού χρησιμοποιούνται τρεις σταθερές κάμερες, ενώ υπάρχει και control room με σκηνοθέτη, παραγωγό, μουσικό επιμελητή κλπ, συνολικά πρέπει να εργάζονται για αυτή την εκπομπή γύρω στα 5-8 άτομα!

Η Ολίβια είναι μια χαρά απλή στην παρουσίαση της εκπομπής “EimaiMama”, που όπως της είπα και μετά την πρώτη εκπομπή για μένα είναι ο ορισμός του Web TV! Απλή, κατανοητή, χωρίς να πρόκειται για στεγνή μεταφορά τηλεοπτικής εκπομπής στο ίντερνετ, όπως θύμιζαν έντονα άλλες προσπάθειες που έγιναν στο ίντερνετ τον προηγούμενο χρόνο.

Και η συμμετοχή του κοινού στο EimaiMama.tv είναι απλά απίστευτη, με χιλιάδες να παρακολουθούν την εκπομπή live (δεν συγκράτησα τον αριθμό όσων παρακολούθησαν την πρώτη εκπομπή – είναι πολλές χιλιάδες), και εκατοντάδες μηνύματα και emails (τα μηνύματα μπορείτε να τα βλέπετε κι εσείς στο eimaimama.tv).

Αυτά, ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το studio και το control room που τράβηξα την Τετάρτη!

EimaiMama.tv με την Ολίβια Γαβρίλη

EimaiMama.tv με την Ολίβια Γαβρίλη

EimaiMama.tv με την Ολίβια Γαβρίλη

EimaiMama.tv με την Ολίβια Γαβρίλη

EimaiMama.tv με την Ολίβια Γαβρίλη

EimaiMama.tv με την Ολίβια Γαβρίλη

EimaiMama.tv με την Ολίβια Γαβρίλη

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.