XBLOG logo @2x

Νέα εμφάνιση Facebook Profile, δοκίμασέ τη τώρα!

Ακόμα μία αλλαγή στο Facebook, αυτή τη φορά μας φέρνει νέα ανανεωμένη εμφάνιση του προφίλ μας. Σιγά-σιγά η αλλαγή εφαρμόζεται σταδιακά στα προφίλ των χρηστών του Facebook, μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ όμως, δύο κλικ είναι όλα κι όλα!

Αρχικά κάνεις κλικ στο facebook.com/about/profile και στη συνέχεια θα δεις πάνω δεξιά την επιλογή “Get New Profile”, αυτό ήταν! Μόνο σκέψου το καλά αν θέλεις να έχεις την νέα εμφάνιση του προφίλ σου στο Facebook τώρα, γιατί μετά το κλικ στο “Get New Profile” δεν υπάρχει γυρισμός στην τωρινή εμφάνιση του προφίλ σου.

Τι αλλαγές φέρνει η νέα εμφάνιση όμως;

Με την νέα εμφάνιση, όποιος μπαίνει στο προφίλ σου μπορεί να δει γρήγορα στο πάνω μέρος μερικές βασικές πληροφορίες για σένα, όπως ας πούμε τι δουλειά κάνεις, που ζεις, από πού κατάγεσαι κλπ, ενώ ακολουθούν πέντε φωτογραφίες που είσαι tag-αρισμένος που έχεις ανεβάσει είτε εσύ είτε κάποιος φίλος σου. Αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται αρκεί φυσικά να έχεις ορίσει από τα privacy settings ότι θέλεις να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου.

Στη συνέχεια, στα αριστερά του προφίλ σου θα δεις μερικές βασικές επιλογές, όπως Wall, Info, Photos, Friends, για να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτές με 1-2 κλικ.

Στο info, το Facebook σε παροτρύνει να μοιραστείς τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες σου, δηλαδή να προσθέσεις τις δουλειές που έχεις κάνει, τα ενδιαφέροντά σου όσον αφορά τη μουσική, τις ταινίες κλπ. Αυτό φυσικά γινόταν ήδη στο Facebook, απλά με την νέα εμφάνιση θα δεις ότι είναι καλύτερα και πιο όμορφα κατανεμημένη η κάθε πληροφορία.

Αυτά, δες το βίντεο που ακολουθεί, δοκίμασε την νέα εμφάνιση Facebook Profile, και πες μας τις εντυπώσεις σου στα σχόλια!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.