XBLOG logo @2x

Starbucks Wi-Fi, Δωρεάν για όλους!

Μέχρι πρόσφατα τα καταστήματα Starbucks παρείχαν την δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi στους πελάτες τους, αλλά όχι δωρεάν. Οι πελάτες έπρεπε να αγοράσουν καρτούλα με χρόνο σύνδεσης, ενώ δωρεάν συνδέονταν οι συνδρομητές Forthnet με τα στοιχεία της σύνδεσης ADSL που είχαν στην εταιρία. Αυτό άλλαξε!

Πλέον η δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο σε όλα τα καταστήματα Starbucks παρέχεται δωρεάν για όλους!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε από το laptop ή το smartphone σας το ασύρματο δίκτυο των Starbucks και για να συνδεθείτε σε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό που αναγράφεται πάνω στην απόδειξη που θα πάρετε για τα προϊόντα που παραγγείλατε.

Έτσι, εκτός από το να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ ή κάποιο άλλο είδος Starbucks, θα μπορείτε να σερφάρετε κιόλας στο ίντερνετ κατά τη διάρκεια της παραμονής σας σε κάποιο κατάστημα των Starbucks.

Να αναφέρω σε αυτό το σημείο ότι δωρεάν Wi-Fi προσφέρουν και οι περισσότερες καφετέριες Flocafe, ενώ αυξάνονται και άλλες καφετέριες ή εστιατόρια που δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες τους να συνδεθούν στο ίντερνετ μέσω δικτύου Wi-Fi, είτε δωρεάν, είτε με κάποια χρέωση.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.