XBLOG logo @2x

EimaiMama.tv, η πρώτη Web εκπομπή για μαμάδες, παιδιά και όχι μόνο

Η Ολίβια πριν από περίπου ένα χρόνο έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Τότε ξεκίνησε το EimaiMama.gr, ένα blog μέσα από το οποίο μοιραζόταν με τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες της τις ανησυχίες της, έγραφε tips, νέα που αφορούν μαμάδες και παιδιά κλπ!

Το μωράκι της, η Αθηνά, ήρθε στον κόσμο, και η Ολίβια συνέχισε να γράφει στο EimaiMama.gr, ιστορίες σχετικά με την Αθηνούλα, αλλά και να φιλοξενεί ιστορίες και posts από άλλες μαμάδες που διάβαζαν eimaimama.gr, ενώ συνέχιζε να ποστάρει ό,τι ενδιαφέρον ανακάλυπτε στο ίντερνετ ή στα καταστήματα σχετικά με μαμάδες και παιδιά!

Αν και -για την ώρα- δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου να γίνω πατέρας, παρακολουθώ το blog της Ολίβιας ανελλιπώς και θεωρώ ότι έχει το πιο πετυχημένο blog/site για μαμάδες και παιδιά, κυρίως γιατί το blog εμπεριέχει έντονα το προσωπικό στοιχείο, κάτι πολύ σημαντικό για ένα τέτοιο blog/site!

Τώρα η Ολίβια κάνει ένα ακόμη βήμα που ακούει στο όνομα EimaiMama.tv!

Μία ιντερνετική εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ ζωντανά από το EimaiMama.tv, με αντικείμενο τα παιδιά τις μαμάδες κλπ, και φυσικά μετά θα ανεβαίνει το βίντεο της εκπομπής για να τη βλέπει ο καθένας ό,τι ώρα θέλει!

Η πρεμιέρα στη νέα αυτή εκπομπή της Ολίβιας θα γίνει αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ!

Από εμένα καλή αρχή και επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα!

Ακολουθεί βίντεο από την τελευταία πρόβα της Ολίβιας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.