XBLOG logo @2x

eBay International Market: Για Καλοκαιρινές Νύχτες με Στυλ

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, η θερμοκρασία δε λέει να πέσει κάτω από τους 35 με τίποτα, τα beach party πολλά κάθε μέρα, τα θερινά σινεμά προσελκύουν αρκετό κόσμο. Οι καλοκαιρινές νύχτες είναι πια εδώ και μας περιμένουν να τις απολαύσουμε με πολύ κέφι και με ακόμη περισσότερο στυλ!

Το eBay International Market με τη βοήθεια της Darcy Foxx, fashion editor στο Queen.gr σας προτείνουν τρεις διαφορετικές στιλιστικές επιλογές για να εντυπωσιάσετε στις καλοκαιρινές σας εξόδους!

Beach Party

Αυτό το καλοκαίρι θα βρεθείς σε κάποιο από τα πανέμορφα και γεμάτα ζωή ελληνικά νησιά; Μύκονος; Πάρος; Σκιάθος; Ζάκυνθος; Ρόδος; Τα beach party σε αυτά αλλά και όλα τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά είναι πολλά κάθε μέρα γι΄αυτό και πρέπει να φορέσεις κάτι για να είσαι η πιο γοητευτική παρουσία! Σύμφωνα με την Darcy Foxx, η πιο κατάλληλη πρόταση είναι να διαλέξεις κάτι casual αλλά ταυτόχρονα κομψό.

Το eBay International Market και η Trendhunter προτείνουν τα ολόσωμα μαγιό με ανοίγματα σε έντονα χρώματα που αποτελούν το φετινό must. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα πολύχρωμο ή floral καφτάνι και σανδάλια που θα βρεις στο eBay International Market. Προτίμησε επίσης μακριά κολιέ ή και φουλάρια.

Συναυλίες

Οι συναυλίες είναι μια αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια, που συνοδεύεται από μελωδίες και ξάστερες νύχτες! Συναυλία σημαίνει κίνηση, ένταση, χορός! Επέλεξε κάτι άνετο και δροσερό! Εδώ η Darcy Foxx προτείνει ένα σορτσάκι συνδυασμένο με το t-shirt του αγαπημένου σου συγκροτήματος!

Προτίμησε flat σανδάλια ενώ για περισσότερο στυλ κράτα την τσάντα ταχυδρόμου, που σύμφωνα με το eBay International Market είναι το φετινό καλοκαιρινό trend! Ολοκλήρωσε το look σου φορώντας πολλά και πολύχρωμα βραχιόλια!

Δείπνο για δύο

Ωραία τα beach party, οι συναυλίες και τα events με πολλά ντεσιμπέλ, όμως υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από ένα dinner για εσένα και τον καλό σου; Κλέψε τα βλέμματα και την καρδιά του, επιλέγοντας ένα αέρινο maxi φόρεμα που μπορείς να το συνδυάσεις με πλατφόρμες και ένα clutch!

Αν το φόρεμα σου είναι strapless ή με έναν ώμο συνδύασέ το με κρεμαστά σκουλαρίκια! Επίσης μην ξεχνάς πως τα μεγάλα δαχτυλίδια φέτος είναι απαραίτητο αξεσουάρ και συνδυάζονται με τα πάντα, συμβουλεύει η Darcy Foxx.

Το eBay International Market και η Darcy Foxx σε καλούν να πάρεις μέρος στον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό που θα βρεις στην σελίδα του Deal Hunter GR στο Facebook και να μοιραστείς με την κοινότητα το δικό σου καλοκαιρινό outfit! Ο νικητής θα κερδίσει μια δωροεπιταγή 100 € από το ebay.gr. Για περισσότερες πληροφορίες και για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό κάνε κλικ εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.