XBLOG logo @2x

Viva.gr, Τώρα και με εισιτήρια για Θέατρο και Συναυλίες

Στο χώρο πώλησης εισιτηρίων πολιτιστικών θεαμάτων επεκτείνεται το Viva.gr, όπου πλέον μπορείτε να βρίσκετε και να αγοράζετε εισιτήρια για θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάεις, συναυλίες, ακόμη και αθλητικά δρώμενα!

Μετά τις τηλεπικοινωνίες και τον τουρισμό, το Viva.gr επεκτείνεται στο χώρο του πολιτισμού, με την υπηρεσία Viva Tickets, μέσω της οποίας μπορούν οι χρήστες να προμηθευτούν online εισιτήρια για καλλιτεχνικά δρώμενα σε όλη την Ελλάδα.

Το λανσάρισμα της νέας αυτής υπηρεσίας γίνεται με την παράσταση «Άμλετ» του William Shakespeare, σε παραγωγή της θεατρικής ομάδας «5η εποχή», σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη και πρωταγωνιστές τον Αιμίλιο Χειλάκη, τη Μαρίνα Ψάλτη, το Δημήτρη Αλεξανδρή και άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς. Τα εισιτήρια της παράστασης, που θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, διατίθενται online αποκλειστικά από το Viva.gr.

Στη νέα υπηρεσία Viva Tickets παρουσιάζεται αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων, οι πόλεις και οι δήμοι της περιοδείας, η διαθεσιμότητα των θέσεων, οι τύποι των εισιτηρίων και οι τιμές, προσφέροντας έτσι στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να επιλέξει την ιδανικότερη γι΄αυτόν λύση.

Επιπλέον, το Viva Tickets, όπως όλες οι υπηρεσίες του Viva.gr, υποστηρίζει όλους τους τρόπους πληρωμής (πιστωτική κάρτα, PayPal, e-banking, κατάθεση σε ΑΤΜ ή τραπεζικό λογαριασμό και εξόφληση με μετρητά), διευκολύνοντας έτσι τις online αγορές, ενώ το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης του Viva είναι διαθέσιμο καθημερινά από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ για να εξυπηρετεί το κοινό, τόσο τα Σαββατοκύριακα όσο και τις αργίες.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου, το Viva Tickets προσφέρει τα εισιτήρια για την παράσταση του Άμλετ 25% φθηνότερα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.