XBLOG logo @2x

e-shop.gr, Μεγαλώνει παρά την κρίση

Παρά την δύσκολη περίοδο όλο και περισσότεροι καταναλωτές εμπιστεύτηκαν την e-shop.gr για να αγοράσουν οικονομικά και εύκολα τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας! Στο εννιάμηνο του 2009 οι πωλήσεις της e-shop.gr έφτασαν τα  91,2 εκ euros από 75,7 εκ το 2008 σημειώνοντας άνοδο 20%.

Παράλληλα ανοδικά κινήθηκε και η κερδοφορία της εταιρίας με τα κέρδη EBITDA να φτάνουν τα 3.1 εκατομμύρια ευρώ από 2.7 το 2008. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία στρέφει όλο και περισσοτέρους καταναλωτές στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα και το μοναδικό που συνδυάζεται με 68 σημεία πώλησης πανελλαδικά, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Εμείς θα προσθέσουμε ότι όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται γενικά στις ηλεκτρονικές αγορές, αφού μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα, ελληνικά ή ξένα, μπορεί κανείς να βρει πολύ καλές τιμές και να προχωρήσει σε συμφέρουσες αγορές εύκολα και γρήγορα, από την άνεση του γραφείου του.

Η e-shop.gr αποτελεί εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου με έτος ίδρυσης το 1998. Φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια λειτουργίας εξυπηρετώντας πάνω από 5.000 ηλεκτρονικές παραγγελίες καθημερινά. Οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλλουν παραγγελίες είτε ηλεκτρονικά μέσω του www.e-shop.gr, είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 211 5000 500 είτε με μια επίσκεψη σε ένα από τα 68 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.