XBLOG logo @2x

GGD #13, με special guest την Simone Brummelhuis

Η ώρα που γράφω το post μπορεί να είναι 18:15 και η προσέλευση στο 13ο Girl Geek Dinner να έχει ξεκινήσει στο Innovation Center της Microsoft στην πλατεία Μαβίλη, ωστόσο όσοι και όσες θέλετε να ακούσετε και να γνωρίσετε από κοντά την Simone Brummelhuis, ιδρύτρια -μεταξύ άλλων- του πρώτου business γυναικείου online περιοδικού, προλαβαίνετε άνετα, αφού η ομιλία της είναι προγραμματισμένη για τις 19:15.

Ποια είναι η Simone Brummelhuis

Η Simone Brummelhuis είναι η ιδρύτρια και η CEO του thenextwomen.com, του Πρώτου Business Γυναικείου online περιοδικού. Μία ιδιαίτερα έξυπνη και δραστήρια γυναίκα, καθώς ταυτόχρονα είναι συνιδιοκτήτης και Managing Director της εταιρίας IENS του No 1 user generated content οδηγού restaurant στην Ολλανδία, συνδιοκτήτης και Managing Director του Europeanmuseumguide.com, ταυτόχρονα είναι στην επιτροπή awards Accenture Media Innovation, παρουσιάζει το online πρόγραμμα SHE (interviews with business women) και είναι στο συμβούλιο του Διεθνούς οργανισμού astia.org, του τμήματος της Μεγάλης Βρεττανίας, το οποίο ενθαρρύνει γυναίκες entrepreneurs που ηγούνται καινοτόμων εταιρειών με μεγάλη ανάπτυξη.

Η Simone έρχεται από το Λονδίνο, ειδική προσκεκλημένη των Girl Geek Dinners Greece, για να μεταφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες της και να μας μιλήσει για τα Social Networks.

Οι υπόλοιπες παρουσιάσεις στο GGD #13

  • bebart.gr: Η Κατερίνα Μολφέτα είχε τη θέληση και την ιδέα να κάνει πιο όμορφο τον κόσμο των παιδιών! Έτσι δημιούργησε το bebart έναν πρωτοποριακό on line χώρο με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα.
  • styledropper.com: O Φώτης Χατζηνίκος και ο Αλέξανδρος Βαλαράκος δημιούργησαν μία πρωτοποριακή πλατφόρμα που συνδυάζει την κοινωνική δικτύωση, την ηλεκτρονική αγορά και μια μηχανή blog για να προσφέρει μια φρέσκια εμπειρία στον χρήστη που ενδιαφέρεται για το στυλ και την μόδα.

Αμέσως μετά τις παρουσιάσεις, ακολουθεί απεριόριστο networking, συνοδεία φαγητού και ποτού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.