XBLOG logo @2x

Δείτε πόσα πράγματα χωράνε σε ένα διαμέρισμα 24 τμ με καλή και έξυπνη οργάνωση!

Δείτε πώς μπορεί κάποιος με έξυπνο τρόπο και καλές ιδέες να χωρέσει σε ένα διαμέρισμα 24 τετραγωνικών μέτρων τόσα πράγματα που κανονικά θα χρειαζόταν ένα διαμέρισμα 100 τμ για να το κάνει! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το διαμέρισμα του Christian Schallert στην Βαρκελώνη!

Σε μόλις 24 τετραγωνικά χωράνε και κρεβάτι και αποθηκευτικοί χώροι και κουζίνα και ντουζιέρα και τουαλέτα και τραπέζι για φαγητό και πολλά ακόμη! Δείτε πώς ήταν στην αρχή και πώς έγινε στην πορεία το διαμέρισμα του Christian!

Εντυπωσιακό!

Βλέποντας το βίντεο από τη μία το βρήκα πολύ καλό και πρακτικό, με την έννοια ότι σε ένα πολύ μικρό χώρο όπως αυτός μπορείς να χωρέσεις τα πάντα με σωστή και έξυπνη οργάνωση, από την άλλη όμως βλέποντας τον Christian στο βίντεο να μετακινεί διαρκώς το κρεβάτι, να ανοιγο-κλείνει τα ντουλάπια για να έχει πρόσβαση στην κουζίνα κλπ, δε ξέρω πόσο καιρό μπορεί να αντέξει κάποιος να το κάνει αυτό αρκετές φορές κάθε μέρα.

Όπως και να΄χει όμως νομίζω ότι είναι καλή ιδέα μία τέτοια οργάνωση ενός μικρού διαμερίσματος, ειδικά για άτομα που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους κάθε μέρα εκτός σπιτιού, άνδρες και γυναίκες, που δουλεύουν πολύ εκτός σπιτιού, που ταξιδεύουν συχνά ή που τέλος πάντων δε θέλουν να ξοδεύουν πολλά χρήματα σε διαμερίσματα με υψηλό ενοίκιο και να τα διαθέτουν κάπου αλλού!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.