XBLOG logo @2x

Dell XPS 18, Λεπτό και ελαφρύ All in One σύστημα

Η Dell ανεβάζει τον πήχη με την παρουσίαση του Dell XPS 18, ενός επαναστατικού προϊόντος σχεδιασμένου να προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό βάρους, μεγάλης οθόνης και απόδοσης σε μια λεπτή, κομψή και εξαιρετικά φορητή συσκευή All-In-One.

Με μια ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων Full HD οθόνη με τεχνολογία capacitive touch και διαγώνιο 18.4 ιντσών, το Dell XPS 18 ανοίγει νέες δυνατότητες στην οικογενειακή εμπειρία χρήσης του υπολογιστή σε εφαρμογές πολυμέσων, αλλά και σε gaming, ενώ παραμένει εξαιρετικά απλό στη χρήση και στη μεταφορά, χάρη στο εκπληκτικά μικρό βάρος του.

Πέρα από την καινοτόμο σχεδίασή του, το Dell XPS 18 συνδυάζει ιδανικά τη φορητότητα με την παραγωγικότητα ενός επιτραπέζιου υπολογιστή, ενώ επαναπροσδιορίζει σημαντικά τις δυνατότητες ενός All-In-One υπολογιστή.

Σχεδιασμένο για οικογενειακή χρήση και απαιτητικούς καταναλωτές, το Dell XPS 18 είναι ο πιο λεπτός, ο πιο ελαφρύς και ο πιο φορητός σχεδιασμός All-In-One. Μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε όλους τους χώρους του σπιτιού για την προβολή ταινιών στο σαλόνι, για παιχνίδια με όλη την οικογένεια, για προβολή συνταγών μαγειρικής στην κουζίνα ή τη δημιουργία επαγγελματικών παρουσιάσεων σε ένα οικιακό γραφείο. Η μεταφορά του Dell XPS 18 μεταξύ των χώρων του σπιτιού, όταν απαιτείται για παράδειγμα η εργασία σε ένα πιο ήσυχο σημείο, είναι εξαιρετικά εύκολη. Η λεπτή και ελαφριά σχεδίασή του, του χαρίζουν τέτοια φορητότητα, που ακόμη και ένα παιδί μπορεί να το μεταφέρει.

Το Dell XPS 18 περιλαμβάνει μια πληθώρα από κορυφαία και καινοτόμα στον τομεά του χαρακτηριστικά που θέτουν νέα πρότυπα για τα συστήματα All-In-One. Με βάρος μόλις 2,2 κιλά, το Dell XPS 18 έχει βάρος μικρότερο από το μισό σε σχέση με τα εμπορικά διαθέσιμα αυτή τη στιγμή συστήματα All-In-One, ενώ η μπαταρία του προσφέρει σχεδόν διπλάσια αυτονομία, επιτρέποντας έως και 5 ώρες λειτουργίας.

Η 18,4 ιντσών Full HD οθόνη touch προσφέρει νέες δυνατότητες χρήσης του υπολογιστή από πολλούς χρήστες. Το Dell XPS 18 είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μεταφέρεται εύκολα, ενώ η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη και ζωντανή, ώστε να επιτρέπει την προβολή βίντεο για την οικογένεια και τους φίλους ή τη διανομή περιεχομένου και τα παιχνίδια με περισσότερους από έναν χρήστες στην ίδια οθόνη. Το Dell XPS 18 βασίζεται σε επεξεργαστές 3ης γενιάς Ιntel Core και στο λειτουργικό σύστημα Windows 8 για απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Το Dell XPS 18 βασίζεται στην κληρονομιά της επωνυμίας XPS για σχεδίαση, λειτουργικότητα και ποιοτική κατασκευή χωρίς συμβιβασμούς, ενώ συνδυάζει τα χαρακτηριστικά επιδόσεων ενός βασικού οικιακού υπολογιστή με τα προηγμένα χαρακτηριστικά των σχεδιάσεων άλλων προϊόντων XPS.

Διαθέτει διαθέτει φινίρισμα αλουμινίου με επιφάνειες που επιτρέπουν στιβαρή, αλλά και άνετη μεταφορά. Παρέχεται με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι και ο ευέλικτος σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με την ευρεία γωνία θέασης της οθόνης, επιτρέπει τη χρήση του σε διάφορες καταστάσεις. Ενώ με την τοποθέτησή του στη βάση φόρτισης είναι έτοιμο για χρήση ανά πάσα στιγμή. Η ενσωματωμένη βάση του επιτρέπει την τοποθέτησή του σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ενώ ο χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν φορητό υπολογιστή για να διαβάσει ή να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο.

Τo Dell XPS 18 θα είναι διαθέσιμο σύντομα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell Partner Direct.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.