XBLOG logo @2x

Sony Xperia Tablet Z, με κέικ σοκολάτας, παγωτό και σιρόπι καραμέλας!

Χθες έγραφα για το Sony Xperia Tablet Z ότι είναι το πιο ποιοτικό tablet που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά κατά τη γνώμη μου και σήμερα, καθώς έψαχνα διάφορα για αυτό, έπεσα πάνω στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Τα παιδιά από το GHz.gr, ανέβασαν ένα βίντεο με μία λιγάκι εξτρίμ δοκιμή του tablet.

Το έθεσαν σε λειτουργία και το μετέτρεψαν σε… πιατάκι αφού έβαλαν πάνω στην οθόνη του ένα κομμάτι λαχταριστό κέικ σοκολάτας με παγωτό και σιρόπι καραμέλας!

Στη συνέχεια και αφού το επιδόρπιο καταναλώθηκε, το tablet μπήκε κάτω από το νεροχύτη για να πλυθεί!

Δείτε το βίντεο!

Αδιάβροχο & Ανθεκτικό στη σκόνη

Να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι το Sony Xperia Tablet Z είναι αδιάβροχο (IPX55/57) και ανθεκτικό στη σκόνη (IP5X).

Σύμφωνα με τα πρότυπα IP55/57 και IP5X, το Xperia Tablet Z προστατεύεται από την είσοδο σκόνης και είναι αδιάβροχο. Υπό την προϋπόθεση ότι όλες οι θύρες και τα καλύμματα είναι καλά κλεισμένα, το tablet προστατεύεται από πίδακες νερού χαμηλής πίεσης σχεδόν από κάθε κατεύθυνση σύμφωνα με το πρότυπο IP 55 ή/και μπορεί να παραμείνει σε βάθος 1 μέτρου γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά σύμφωνα με το πρότυπο IP 57.

Το tablet δεν έχει σχεδιαστεί για να επιπλέει ή να λειτουργεί βυθισμένο σε νερό, πέρα από το εύρος κατηγοριοποίησης των προτύπων IP55 ή IP57 και δεν θα πρέπει να εκτίθεται σε υγρά χημικά. Εάν ενεργοποιηθεί η ανίχνευση υγρών στην τηλεφωνική συσκευή ή την μπαταρία, η εγγύησή σας θα ακυρωθεί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.