XBLOG logo @2x

Η Dell και η EMC δημιουργούν έναν νέο τεχνολογικό κολοσσό

Οι δύο τεχνολογικοί γίγαντες Dell και EMC ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια νέα εταιρία με σκοπό να κυριεύσουν στην αγορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εταιρία τον Οκτώβριο του 2015 ανακοίνωσε την εξαγορά της EMC έναντι $67 δισεκατομμυρίων, πραγματοποιώντας έτσι την μεγαλύτερη εξαγορά που έχει γίνει ποτέ στον κόσμο της Πληροφορικής.

Κατά τη διάρκεια του EMC World στο Λας Βέγκας, ο Chief Integration Officer της Dell, Rory Read, και ο COO of the Global Enterprise Services της EMC, Howard Elias, αποκάλυψαν ότι οι δύο εταιρίες τους σχημάτισαν την ομάδα Value Creation and Integration Office για να αναλάβει τη συγχώνευση της EMC στην Dell.

Η ομάδα Value Creation and Integration Office ανακοίνωσε τον σχηματισμό της εταιρίας Dell Technologies στην οποία θα μεταφερθούν οι Dell και EMC, καθώς και οι VMWare, Pivotal, SecureWorks, RSA και Virtustream οι οποίες άνηκαν στην EMC.

Ο Rory Read της Dell (Δεξιά) και ο Howard Elias της EMC (Αριστερά)
Ο Rory Read της Dell (Δεξιά) και ο Howard Elias της EMC (Αριστερά)

Η κίνηση είναι παρόμοια με της Google, η οποία το καλοκαίρι του 2015 ίδρυσε την Alphabet και μετέφερε σε αυτήν όσες εταιρίες είχε εξαγοράσει ή είχε ιδρύσει αλλά δεν είχαν σχέση με τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Michael Dell είπε ότι η EMC θα μετονομαστεί σε Dell EMC και ότι η επωνυμία της ομώνυμης εταιρίας του είναι πολύτιμη και για αυτό θα συνεχίσουν να κυκλοφορήσουν προσωπικοί υπολογιστές με το brand ‘Dell.’ “Επενδύουμε σε ταχύτητα, ευελιξία και καινοτομία και δημιουργούμε την υποδομή για την επόμενη βιομηχανική επανάσταση,” συμπλήρωσε. Τέλος, είπε ότι οι αντίπαλες εταιρίες που συνεχώς μειώνουν το προσωπικό τους και πουλάνε τις επιχειρήσεις τους θα χάνουν συνεχώς το μερίδιο αγοράς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.