XBLOG logo @2x

Οι επιχειρήσεις που κέρδισαν στο διαγωνισμό “Share your Success” της Cosmote

Ο τουρισμός, τα καινοτόμα ελληνικά προϊόντα και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη σταδιοδρομία των νέων, είναι οι τομείς από τους οποίους προέρχονται οι τρεις επιχειρήσεις που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό “Share your Success” της Cosmote.

Το πρότυπο ξενοδοχείο στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας “Apollo Resort Art Hotel”, η πρότυπη φάρμα που προωθεί το ελληνικό μέλι με βρώσιμο χρυσό “Stayia Farm” και η εταιρία επαγγελματικού προσανατολισμού “Orientum Σύμβουλοι Επιχειρήσεων”, είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν και κέρδισαν ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαφημιστικής προβολής αξίας € 20.000, η καθεμία.

Μέσα από την ενέργεια “Share your Success” που έτρεξε στην επίσημη σελίδα της Cosmote στο Facebook από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013, εκατοντάδες χιλιάδες online χρήστες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με 1.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που πρόβαλλαν τη δική τους πετυχημένη επιχειρηματική ιστορία online.

Τα δέκα καλύτερα success stories αναδείχτηκαν από το online κοινό, ενώ εξειδικευμένη κριτική επιτροπή της Cosmote, επέλεξε τους τρεις τελικούς νικητές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.