XBLOG logo @2x

Nokia Lumia 820 στην Ελλάδα από την Cosmote

Το νεανικό Smartphone Nokia Lumia 820 φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE για να μπορούν να ζήσουν πρώτοι και αποκλειστικά την εμπειρία των ταχυτήτων 4G και στο κινητό τους για απίστευτα γρήγορο mobile internet.

Με καινοτόμα σχεδίαση και χρωματιστά περιβλήματα ασύρματης φόρτισης, το Nokia Lumia 820, το πρώτο 4G Smartphone με λειτουργικό Windows Phone 8, διαθέτει οθόνη Clear Black 4,3 ιντσών με φακό Carl Zeiss, ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή 1,5 GHz, ενώ με την κάμερα 8MP και τη λειτουργία Smart Shoot μπορεί κανείς να συνθέσει τις καλύτερες λήψεις σε μια εικόνα.

Επίσης, με την εφαρμογή Nokia «Ζωντανά Τετράγωνα» ο χρήστης μπορεί, εύκολα και γρήγορα, να δει ό,τι τον ενδιαφέρει (ειδήσεις, φίλοι, email, social media) με μια ματιά στην αρχική οθόνη. Στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγονται και οι προ-εγκατεστημένοι χάρτες για πλοήγηση, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης σε χιλιάδες εφαρμογές από το Windows Phone Store.

Το Nokia Lumia 820 μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

H COSMOTE σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συνεχίζει να εξασφαλίζει στους πελάτες της κορυφαία 4G Smartphones, για να μπορούν να είναι πάντοτε online, απολαμβάνοντας απίστευτα γρήγορο mobile internet.

Έως τις 31/03/2013 η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές που διαθέτουν συσκευή 4G Smartphone να ζητήσουν, εντελώς δωρεάν, τις υπηρεσίες του δικτύου COSMOTE 4G. Από την 01/04/2013 οι υπηρεσίες δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές θα παρέχονται μέσω συγκεκριμένων οικονομικών προγραμμάτων συμβολαίου και πρόσθετων υπηρεσιών δεδομένων για συνδρομητές συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και καρτοκινητής.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.