XBLOG logo @2x

LG Optimus G: Βελτιωμένη έκδοση στην Ευρώπη

H LG Electronics φέρνει αυτόν το μήνα στις ευρωπαϊκές αγορές το πιο εξελιγμένο της smartphone, το Optimus G, το οποίο διαθέτει ακόμη πιο προηγμένα χαρακτηριστικά σε σχέση με τη συσκευή που είχε παρουσιάσει το τελευταίο τρίμηνο του 2012 σε επιλεγμένες αγορές.

Το δημοφιλές smartphone της LG κάνει αυτό το μήνα το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στη Σουηδία, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία.

Η ευρωπαϊκή εκδοχή του Optimus G έρχεται εξοπλισμένη με την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού Android της Google, Jelly Bean 4.1.2, ώστε να προσφέρει στους ευρωπαίους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Με το Optimus G εμφανίζονται για πρώτη φορά στις αγορές της Ευρώπης η εκπληκτική οθόνη True HD IPS Plus της LG και η τεχνολογία Zerogap Touch. Η LG αποφάσισε να ενσωματώσει τη νέα της τεχνολογία Zerogap Touch στην οθόνη True HD IPS Plus, ώστε να προσφέρει όχι μόνο εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντάνια, αλλά την καλύτερη, πιο ομαλή και ευαίσθητη λειτουργία αφής που υπάρχει σήμερα σε smartphone.

Η 4,7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1280 x 768 και τεχνολογία IPS, εξασφαλίζει εντυπωσιακά φυσικά χρώματα, ενώ το κρύσταλλο GorillaGlass 2 παρέχει προστασία από δαχτυλιές και γδαρσίματα!

Η πρώτη έκδοση του Optimus G UX πήρε θετικές κριτικές από τους πελάτες της LG, ενώ οι προσδοκίες για το βελτιωμένο UX είναι ακόμη μεγαλύτερες, καθώς η συσκευή συνοδεύεται από πρόσθετες λειτουργίες που διευκολύνουν το χρήστη, όπως οι εξής:

  • QSlide: Μετά την αναβάθμιση του 2013, η λειτουργία QSlide επιτρέπει σε πολλές εφαρμογές να εκτελούνται ταυτόχρονα, σε επάλληλα layers της οθόνης. Το μέγεθος, η θέση και η διαφάνεια της οθόνης QSlide μπορούν να ρυθμίζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Επίσης, εκτός από το ενσωματωμένο video player, η λειτουργία QSlide υποστηρίζει τώρα και τις εφαρμογές του browser, του ημερολογίου, των σημειώσεων, και της αριθμομηχανής.
  • Safety Care: Η λειτουργία Safety Care προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις, στέλνοντας αυτομάτως SMS με τη γεωγραφική θέση του χρήστη, σε ανθρώπους που αυτός έχει επιλέξει, χρησιμοποιώντας διάφορα κριτήρια, όπως η κλήση σε αριθμό έκτακτης ανάγκης, η απενεργοποίηση της συσκευής για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα, ή μετά την ολοκλήρωση της κλήσης με κάποιο επιλεγμένη επαφή από το ευρετήριο.
  • Privacy Keeper: Η λειτουργία Privacy Keeper επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν την ταυτότητα του καλούντος — όνομα, αριθμό, φωτογραφία — κατά τις εισερχόμενες κλήσεις. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να εμφανιστούν σύροντας το σχετικό εικονίδιο προς κάποιο άκρο της οθόνης.

Η βελτιωμένη έκδοση του Optimus G θα διαθέτει και άλλες πρόσθετες λειτουργίες όπως το Google Now, το Filmstrip View και το Expandable Notification.

Το Google Now προσφέρει, σε πραγματικό χρόνο, εξατομικευμένη πληροφόρηση όπου υπάρχει ανάγκη.

Το Filmstrip View απλοποιεί τη διαχείριση των φωτογραφιών, ενώ το Expandable Notification επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περισσότερα notifications με μια ματιά, αλλά και να κάνουν προεπισκόπηση στο περιεχόμενο κατευθείαν από το notification area.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.