XBLOG logo @2x

What΄s Up: 100 SMS δωρεάν για την Καθαρά Δευτέρα!

Μία προσφορά ειδικά για την Καθαρά Δευτέρα ανακοίνωσε χθες το What΄s Up της Cosmote, μέσω της οποίας οι συνδρομητές της καρτοκινητής What΄s Up μπορούν να έχουν 100 μηνύματα δωρεάν!

Συγκεκριμένα, όσοι έχετε καρτοκινητή What΄s Up αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε δωρεάν το μήνυμα 100 στο 1330 μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, προκειμένου να έχετε 100 SMS δωρεάν που θα τα στείλετε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας!

Τα δωρεάν μηνύματα μπορούν να καταναλωθούν προς καρτοκινητά What΄s Up, ενώ το μήνυμα για να ενεργοποιήσετε την προσφορά πρέπει να το στείλετε μέχρι τις 12 το βράδυ της Κυριακής (απόψε)!

Το κείμενο που ανέβηκε στο facebook page του What΄s Up αναφέρει τα εξής:

Την Καθαρά Δευτέρα, την βγάζουμε καθαρή με 100 SMS δώρο από το WHAT’S UP! Στείλε δωρεάν το μήνυμα 100 στο 1330 μέχρι την Κυριακή 17/03 στις 24:00 και… καθάρισες! Τα 100 δωρεάν SMS θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και μπορούν να καταναλωθούν προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP μέχρι τις 24:00 της Δευτέρας 18/03.

Η προσφορά από μία πλευρά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αφού τα 100 μηνύματα πρέπει να καταναλωθούν μέχρι τις 12 το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (θα ήταν σίγουρα καλύτερα αν μπορούσαν να καταναλωθούν μέσα σε μία εβδομάδα για παράδειγμα), ωστόσο κάτι είναι κι αυτό αφού μπορείς να… θυμηθείς πολύ What΄s Up κόσμο την Καθαρά Δευτέρα και να στείλεις μερικά μηνύματα παραπάνω που δε σου κοστίζουν και τίποτα στην τελική!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.