XBLOG logo @2x

Νέες ταινίες: Ο Δρόμος του χρήματος, Επικίνδυνη Αποστολή, Το καταφύγιο, Michael, Αλλάζουμε;

Νέες ταινίες προστίθενται αυτή την εβδομάδα κάνοντας την επιλογή μας ακόμη πιο δύσκολη και επιβεβαιώνοντας τον κανόνα πως, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, η περίοδος πριν τις γιορτές φέρνει τις καλύτερες παραγωγές.

Επιλέξτε ανάμεσα στις παρακάτω και καλή προβολή!

Ο δρόμος του χρήματος

Το σκάνδαλο της Lehman Brothers δραματοποιημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο και πολλά υποσχόμενο σκηνοθέτη J.C. Chandor.

Το χρηματιστήριο, τα παιχνίδια δισεκατομμυρίων, τα περίφημα golden boys, οι συγκρούσεις και το άγνωστο παρασκήνιο δίνονται με τις εξαιρετικές ερμηνείες των Kevin Spacey, Demi Moore, Jeremy Irons, Zachary Quinto και Penn Badgley, σε ένα δράμα που προσπαθεί να φωτίσει τον σκοτεινό κόσμο των αγορών.

Επικίνδυνη αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα

Θρυλική σειρά ταινιών δράσης και κατασκοπείας με τον απτόητο πρωταγωνιστή Tom Cruise να γυρίζει μόνος του όλες τις επικίνδυνες σκηνές. Εδώ ο Ίθαν Χαντ και η ομάδα του κατηγορούνται άδικα για μια βομβιστική επίθεση και αποφασίζουν μόνοι τους να αναζητήσουν τον πραγματικό ένοχο.

Άψογη σκηνοθεσία από τον Brad Bird που μάλλον αξιοποίησε τη θητεία του στα animation κάνοντας τον ήρωα του να μοιάζει με έναν από τους «Απίθανους».

Το καταφύγιο

O Curtis, κατά κόσμο Michael Shannon, αποφασίζει να δημιουργήσει ένα καταφύγιο στην αυλή του σπιτιού του για τον ίδιο και την οικογένειά του θέλοντας να τους προστατέψει από μια επερχόμενη καταιγίδα. Όσο η κατασκευή αυτή τον φέρνει σε ρήξη με τη γυναίκα του, έρχεται και ο ίδιος αντιμέτωπος με ψευδαισθήσεις και εφιάλτες που αρχίζουν να τον στοιχειώνουν.

Ψυχολογικό θρίλερ από το σκηνοθέτη Jeff Nichols ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον Michael Shannon, μετά το «Shotgun Stories», κερδίζοντας πολλές διακρίσεις μεταξύ των οποίων και το Βραβείο Εβδομάδας Κριτικής του Φεστιβάλ των Καννών.

Michael

Βασισμένη στην πραγματική ιστορία της Νατάσα Κάμπους, η ταινία αφηγείται τους τελευταίους πέντε μήνες της απαγωγής ενός δεκάχρονου αγοριού, το οποίο βρίσκεται φυλακισμένο στο υπόγειο ενός παιδόφιλου.

Ο Markus Schleinzer, μετά την μαθητεία του δίπλα στον Michael Haneke, αποφασίζει να διαπραγματευτεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα και παρόλο που διατηρεί χαμηλούς τόνους, ή και εξαιτίας αυτού, σοκάρει.

Αλλάζουμε;

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι δύο κολλητοί φίλοι που ο καθένας βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο στη ζωή του. Ο  μεν Jason Bateman έγινε πρόσφατα οικογενειάρχης, με ότι αυτό συνεπάγεται, ο δε Ryan Reynolds παραμένει ελεύθερος και ωραίος αλλάζοντας διαρκώς ερωτικούς συντρόφους.

Όλα όμως αλλάζουν όταν μετά από ένα ατύχημα βρίσκονται ο ένας στο σώμα του άλλου. Κωμωδία καταστάσεων από τους σεναριογράφους του Hangover.

Ο Άλβιν και η παρέα του 3

Τα αξιαγάπητα chipmunks, ο Alvin, ο Simon και ο Theodore, βρίσκονται ναυαγοί σε ένα έρημο νησί και οι σκηνοθέτες βρίσκουν την ευκαιρία να σατιρίσουν λιγάκι το «Lost» και το «Ναυαγό».

Χαριτωμένη κωμωδία για τους μικρούς μας φίλους!

Καλές προβολές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.