XBLOG logo @2x

Νέες κυκλοφορίες σε DVD και Blu-ray για να απολαύσετε ταινία στο σπίτι

Για όσους ενδιαφέρεστε για μια χαλαρή και ήρεμη βραδιά στο σπίτι, οι νέες ταινίες σε DVD και Blu-ray έχουν ήδη κυκλοφορήσει και σας περιμένουν στα ράφια των video clubs. Ιδού οι προτάσεις μας!

Ληστεία σε… 30’

Δυο επίδοξοι ληστές απαγάγουν έναν πιτσαδόρο και δένουν πάνω του έναν εκρηκτικό μηχανισμό προκειμένου να τον αναγκάσουν να ληστέψει μια τράπεζα για λογαριασμό τους. Ο  Jesse Eisenberg, μετά την επιτυχία του «The social network», γίνεται πρωταγωνιστής σε αυτή την εξωφρενική και …εκρηκτική κωμωδία!

Ο πλανήτης των πιθήκων, Η Εξέγερση

Κατά τη διάρκεια πειραμάτων για την ανεύρεση της θεραπείας της νόσου του Αλτσχάϊμερ, ένας γενετικά μεταλλαγμένος χιμπατζής χρησιμοποιεί την ευφυΐα του για να απελευθερώσει τους υπόλοιπους. Ταινία φαντασίας με άφθονη δράση και αγωνία με τους James Franco και Freida Pinto.

Όχι μόνο φίλοι

Απογοητευμένοι από τις σχέσεις τους ο Justin Timberlake και η Mila Kunis αποφασίζουν να γίνουν από φίλοι, εραστές, αφήνοντας κατά μέρος τους ρομαντισμούς και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στο σεξ. Σύντομα, όμως, θα ανακαλύψουν ότι η σχέση τους δεν έχει μόνο προνόμια. Ρομαντική κομεντί για τον έρωτα και τις σύγχρονες πολύπλοκες σχέσεις.

Green Lantern

Ένας πιλότος πολεμικών αεροσκαφών ανακαλύπτει τυχαία ένα δαχτυλίδι που του δίνει εκπληκτικές δυνάμεις και γίνεται μέλος μιας ομάδας υπερ-ηρώων που έχουν ως στόχο τη διατήρηση της ειρήνης και της ισορροπίας στο σύμπαν. Ταινία φαντασίας και δράσης που έφερε κοντά και στη ζωή τους δύο πρωταγωνιστές της Ryan Reynolds και Blake Lively.

Φονική εξέλιξη

Το 1989 ένα μυστηριώδες παράσιτο που χαρίζει υπερδυνάμεις εξαφανίζει τον πληθυσμό ενός μικρού και απομονωμένου νησιού. Πολλά χρόνια αργότερα τρεις φίλοι έρχονται και πάλι αντιμέτωποι μαζί του… Ανατριχιαστικό θρίλερ που μπλέκει φαντασία και μυστήρια όντα για τους λάτρεις του είδους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.