XBLOG logo @2x

Top 5 Χριστουγεννιάτικες Ταινίες που προτείνουμε να δείτε!

Για όσους υποστηρίζουν ότι δεν έχουν μπει ακόμη στο κλίμα των ημερών υπάρχει λύση!

Αν η ατμόσφαιρα γύρω σας ή η δουλειά στο γραφείο δεν σας εμπνέει, μια κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία είναι ό,τι πρέπει για να αλλάξετε διάθεση!

Δείτε τις προτάσεις μας!

Home alone

Μπορεί η ταινία να έχει χιλιοπαιχτεί στην τηλεόραση, μπορεί η τρομαγμένη έκφραση του πιτσιρικά να έχει εντυπωθεί στο μυαλό σας και κάθε σκηνή να έχει χαρακτεί στη μνήμη σας… Κι όμως η ταινία σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου και έχει καθιερωθεί σε τέτοιο εθιμοτυπικό βαθμό που αγγίζει εκείνο του πατροπαράδοτου κουραμπιέ!

A Christmas Carol

Το κλασικό παραμύθι του γέρο – Σκρούτζ, που προτρέπει όλους μας σε επίδειξη γενναιοδωρίας τουλάχιστον τις μέρες των εορτών, συναντά τον μετρ της κωμωδίας Jim Carey σε ένα απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους. Για μια εναλλακτική εκδοχή, αναζητήστε και το «Scrooged» με τον αξεπέραστο Bill Murray.

The nightmare before Christmas

Η καλλιτεχνική μαεστρία του Tim Burton δημιουργεί έναν από τους πιο κλασικούς και αναγνωρίσιμους animation χαρακτήρες, τον Jack. Μια πιο… σκοτεινή εκδοχή των Χριστουγέννων με απίθανη ατμόσφαιρα και υπέροχο soundtrack. Στο βίντεο που ακολουθεί η στιγμή που ο Jack, βασιλιάς της πόλης του Halloween, ανακαλύπτει την μαγεία των Χριστουγέννων.

Love actually

Αν οι φετινές γιορτές σας βρίσκουν μόνους τότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τη συγκεκριμένη κομεντί. Οι πορείες διαφορετικών ανθρώπων διασταυρώνονται, εν μέσω εορτών, και στο τέλος όλοι βρίσκουν την αγάπη σε μια απόλυτα fell good ταινία.

Bad Santa

Ο εναλλακτικός Αϊ – Βασίλης Billy Bob Thorton δεν  έχει έρθει για να σας φέρει δώρα, αλλά για να κλέψει από εσάς, καθώς είναι ένας κοινός μικροαπατεώνας με προβλήματα με το αλκοόλ. Όλα όμως θα αλλάξουν,  όταν συναντά έναν αθώο πιτσιρικά που αντιμετωπίζει προβλήματα με τα υπόλοιπα παιδιά και θα φέρει απροσδόκητα συναισθήματα στην επιφάνεια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.