XBLOG logo @2x

Περισσότερες πληροφορίες για το Chuwi Surbook Mini, τον διάδοχο του Surbook

Chuwi Surbook Mini, ο διάδοχος του Surbook, με περισσότερες λεπτομέρειες για την τιμολόγηση και την ημερομηνία κυκλοφορίας του σήμερα

Το Surbook mini, έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το SurBook, έρχεται εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Apollo Lake N3450 στα 2.2Ghz με 4 πυρήνες και 4 νήματα ο οποίος είναι κατασκευασμένος στα 14nm και με εφοδιασμένη κάρτα γραφικών Intel HD 500 Graphics 9ής γενιάς με συχνότητα πάνω από 700Mhz.

Επίσης χρησιμοποιεί IPS οθόνη με αναλογία διαστάσεων 3:2.

Ποια είναι όμως η διαφορά μεταξύ τους;

To Chuwi Surbook Mini έχει 10.8 ιντσών fullHD οθόνη, διαστάσεις 268.87 χιλιοστά (Ύψος)x183.95 χιλιοστά (Πλάτος)x8.7 χιλιοστά (Βάθος),ζυγίζει περίπου 780 γραμμάρια και έχει 450 nits φωτεινότητας.

Παράλληλα, η full laminate οθόνη σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία θέασης, επομένως μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο SurBook mini καθώς και να δείτε ζωντανές και ευκρινείς εικόνες , ακόμα και αν είστε στο δρόμο.

Το ρυθμιζόμενο στήριγμα το SurBook mini μπορεί να πάει πάνω από 125 μοίρες έτσι ώστε να σας βολέψει σε κάθε περίσταση.

CHUWI SurBook Mini Kickstand

Όσον αναφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το SurBook mini περιλαμβάνει 4GB DDR3 RAM,που είναι αρκετά ικανοποιητική για ελαφριές παραγωγικές δραστηριότητες- επεξεργασία κειμένου, σερφάρισμα στο internet , παρακολούθηση ταινιών. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 64GB,με δυνατότητα επέκτασης στα 128GB.

Η χωρητικότητα της μπαταρία είναι 27.38 watt που μπορεί να αντέξει 3.9 ώρες παρακολούθησης ταινιών, 7.5 ώρες παίζοντας μουσική, 3.1 ώρες βλέποντας ταινίες μέσω Wifi και 3.3 ώρες σερφαρίσματος στο internet με 80% φωτεινότητα και όλες τις λειτουργίες ανοιχτές.

Τέλος, από πλευρά συνδεσιμότητας το Chuwi Surbook Mini έχει αρκετές θύρες και υποδοχές για να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη. Στα δεξιά, διαθέτει 2 θύρες USB-A 3.0 ,μια θύρα USB τύπου C -για την μετάδοση εικόνας και ήχου καθώς και για γρήγορη μεταφορά δεδομένων- και μια υποδοχή επέκτασης TF CARD.Στην κορυφή της συσκευής, υπάρχει το κουμπί ενεργοποίησης και τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης.

Η τιμή έχει καθοριστεί στα 259 δολάρια κι η διάθεση του ξεκινάει επίσημα από τις 13 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Gearbest.

Παράλληλα, η καμπάνια του Indiegogo για το CoreBook θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου και oι 300 πρώτοι χρήστες θα έχουν ειδική τιμή που θα αποκαλυφτεί νωρίτερα, αλλά  μπορείτε να το αγοράσετε όλοι με 50 δολάρια έκπτωση εάν εγγραφτείτε στο newsletter τους, λεπτομέρειες εδώ: http://promotion.chuwi.com/corebook-crowdfunding/

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.