XBLOG logo @2x

Η CHUWI θα αναβαθμίσει την RAM του CoreBook από 6GB σε 8GB δωρεάν αν η καμπάνια πετύχει

Το Chuwi CoreBook είναι διαθέσιμο στο Indiegogo εδώ και 2 εβδομάδες και χάρη στην υποστήριξη των backers έχει μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό.

Για αυτούς που έχουν αμφιβολίες σχετικά με την καμπάνια, θα αλλάζατε την αποψή σας εάν μαθαίνατε ότι η CHUWI θα αναβαθμίσει την RAM του CoreBook από 6GB σε 8GB δωρεάν, εάν η συγχρηματοδότηση φτάσει τα 100 χιλιάδες δολάρια;

CHUWI CoreBook keyboard

Το Corebook είναι ένα 2σε1 tablet που έχει την δύναμη ενός τυπικού ηλεκτρονικού υπολογιστή, και επίσης είναι λεπτό και εύκολο στην μεταφορά. Η 13 ιντσών οθόνη αφής προσφέρει απίστευτα καθαρές εικόνες, χάρες στην FHD OGS laminated τεχνολογία. Το μοναδικό 2.5 κυρτό γυαλί έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να παρέχει εργονομική σχεδίαση όταν χρησιμοποιείται το tablet. Η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων κρατάει τις πληροφορίες σας ασφαλή  με ένα μόνο άγγιγμα.

Στο εσωτερικό της συσκευής, έχει εφοδιαστεί με τον Intel Core M3 7Y30  επεξεργαστή και έχει 2.60Ghz μέγιστη συχνότητα. 4Κ βίντεο και 3D παιχνίδια είναι επίσης κάτι εφικτό με την ισχυρή κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 615 . Δεν χωράει μόνο ότι χρειάζεστε με τον 128GΒ αποθηκευτικό χώρο  αλλά διαθέτει και μια πλήρους μεγέθους θύρα USB τύπου C και μια θύρα microUSB. Με  τον 12V/3A(36W)  γρήγορο φορτιστή, θα είστε πάντα έτοιμοι να φύγετε.

Επίσης, σημειώστε ότι η CHUWI τώρα σας προσφέρει super early bird price στην καμπάνια του CοreBook. Μπορείτε να πάρετε ένα CοreBook tablet στην τιμή των 399 δολαρίων και των 430 δολαρίων με ένα πληκτρολόγιο και πένα ενσωματωμένα στο πακέτο.

Για να γνωρίσετε καλύτερα του CHUWI CoreBook, παρακολουθήστε αυτό το video:

Γίνετε backers στο CoreBook στο:

https://www.indiegogo.com/projects/corebook-ultimate-2-in-1-win10-tablet-laptop/x/17558214#/

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.