XBLOG logo @2x

CHUWI CoreBook – Eγγραφείτε για να το αγοράσετε σε καλύτερη τιμή στο Indiegogo ή για να το κερδίσετε στο διαγωνισμό

Μετά την τεράστια επιτυχία της καμπάνιας του Surbook στο Indiegogo που συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύρια δολάρια, τώρα η Chuwi κάνει την δεύτερη προσπάθεια της στο Indiegogo με ένα αναβαθμισμένο tablet — το CoreBook, του οποίου η καμπάνια θα ξεκινήσει στα μέσα Νοέμβρη.

Αποτελείται από τον Core M3 7Y30 επεξεργαστή και θα είναι η πρώτη συσκευή της Chuwi η οποία χρησιμοποιεί την 7η γένια επεξεργαστών της Intel. Με αυτόν τον τρόπο, η Chuwi ελπίζει πως θα πάει την εμπειρία gaming και της ψυχαγωγίας ένα επίπεδο μπροστά. Όσον αναφορά το εσωτερικό της συσκευής, έρχεται με 6GB RAM και 128GB eMMC 5.1 αποθηκευτικό χώρο.

Το CoreBook θα διαθέτει μια full HD 13.3” με απεικόνιση 2.5D. Χάρη στην fulll amination τεχνολογία, απεικονίζονται πιο ζωντανές και λεπτομερείς οι εικόνες.

Είναι ένα tablet και notebook ταυτόχρονα. Με το ρυθμιζόμενο πληκτρολόγιο που μπορεί να πάει πάνω από 165 μοίρες και το TouchID στο κάτω μέρος της μπροστινής μεριάς, μια νέα αυτοκρατορία γεννιέται.

Πριν ξεκινήσει η καμπάνια στο Indiegogo, υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε την καλύτερη έκπτωση στο project απλά κάνοντας εγγραφή στο newsletter για να ενημερώστε για τα τελευταία νέα. Αυτήν την φορά θα προσφέρουν 300 Corebookσε εκπληκτική τιμή, από ότι 100 Surbook που πρόσφεραν την προηγούμενη φορά.

Τέλος, υπάρχει μια ακόμα μικρή έκπληξη:
Γίνεται ένας διαγωνισμός από την 27η Οκτωβρίου μέχρι της 10 Νοεμβρίου όπου τρείς τυχεροί θα κερδίσουν το νέο Corebook, περισσότερες λεπτομέρειες εδώ : http://promotion.chuwi.com/corebook-crowdfunding/

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.