XBLOG logo @2x

Οι δημιουργοί του Game of Thrones θα γυρίσουν τα νέα Star Wars

Η Disney ανακοίνωσε κάποια συναρπαστικά νέα για τους fans των Star Wars: οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones θα γυρίσουν μια νέα σειρά ταινιών στο σύμπαν του Star Wars. Φυσικά μιλάμε για το αχτύπητο ντουέτο των David Benioff και D.B. Weiss που βασίστηκαν στα βιβλία του George R.R. Martin και γύρισαν την πιο πετυχημένη σειρά της τηλεόρασης — μια σειρά που -δυστυχώς- φτάνει στο τέλος της.

Οι ταινίες που θα γυρίσουν οι Benioff και Weiss δεν είναι η επόμενη τριλογία που συνεχίζει μετά το Episode IX του 2019 (εκείνη τη τριλογία την έχει αναλάβει ο Rian Johnson). Το δίδυμο θα γυρίσει μια ανεξάρτητη σειρά και θα είναι κάτι εντελώς καινούργιο στο σύμπαν του Star Wars που θα σταθεί μόνο του. Δηλαδή μπορεί να έχουμε δύο κύριες ιστορίες (δηλ. τη νέα και της Rey), καθώς και τα spin-offs που μας λένε μόνο μια ιστορία ενός κύριου χαρακτήρα (βλ. Rogue One και Solo: A Star Wars Story).

Οι Benioff και Weiss δήλωσαν:

«Το καλοκαίρι του 1977 ταξιδέψαμε σε έναν πολύ, πολύ μακρινό γαλαξία και από τότε τον ονειρευόμαστε. Νιώθουμε ευγνώμονες για την ευκαιρία, λίγο τρομοκρατημένοι από την ευθύνη και πολύ ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η τελευταία σεζόν του Game of Thrones.»

Η Kathleen Kennedy, πρόεδρος της Lucasfilm, ανέφερε:

«Ο David και ο Dan είναι από τους κορυφαίους ενεργούς σεναριογράφους. Το χτίσιμο πολύπλοκων χαρακτήρων, το βάθος των ιστοριών τους και η πλούσια μυθολογία τους θα φέρουν το Star Wars σε νέα μονοπάτια.»

Το δίδυμο είχε έρθει σε επαφή με τη Disney και πιο παλιά για να τους δώσουν ιδέες για το Star Wars, και τελικά το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα. Η Disney δεν τους πιέζει με κάποιο χρονοδιάγραμμα, επομένως θα πάρουν τον χρόνο τους και θα βγάλουν τις ταινίες όποτε είναι έτοιμες. Για αυτό τον λόγο δεν γνωρίζουμε πότε περίπου θα κάνουν πρεμιέρα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.