XBLOG logo @2x

«Solo: A Star Wars Story» ονομάζεται η ταινία του Han Solo

Φέτος τα Χριστούγεννα θα βγει στους κινηματογράφους το «Star Wars: The Last Jedi» και μετά απ’ αυτό θα κυκλοφορήσει η ταινία του Han Solo. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε τον τίτλο της, αλλά τώρα ο σκηνοθέτης Ron Howard ανακοίνωσε ότι ονομάζεται «Solo: A Star Wars Story».

Alden Ehrenreich will play Han Solo
Ο Alden Ehrenreich.

Στο Sοlo πρωταγωνιστεί ο Alden Ehrenreich ο οποίος θα υποδύεται τον νεαρό Han Sοlo πριν αυτός γνωρίσει τον Luke Skywalker, τον Obi-Wan Kenobi και μερικά νέα ρομπότ στο A New Hope. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η πλοκή της ταινίας, παρότι ο Howard έχει αναφερθεί στη Corellia (τον μητρικό πλανήτη του Solo) και τη Kessel (όπου έτρεξε στον διάσημο αγώνα με το Millennium Falcon). Στη ταινία θα εμφανιστούν επίσης οι Tag και Bink, δύο χαρακτήρες γνωστοί στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς των Star Wars comics.

Το Sοlo είναι μια ταινία παρόμοια με το Rogue One του 2016 — δηλαδή είναι μια ανεξάρτητη ταινία στον κόσμο του Star Wars που δείχνει μια ιστορία που δεν σχετίζεται με την κανονική ροή των “κανονικών” Star Wars ταινιών.

Το Solo: A Star Wars Story έχει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου του 2018.

Fun fact
Η κωδική ονομασία της ταινίας είναι «Red Cup» επειδή υπάρχει μια εταιρία που ονομάζεται «Sοlo» και φτιάχνει κόκκινα πλαστικά ποτήρια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.