XBLOG logo @2x

Αθώος ο Αντώνης Τσιπρόπουλος του Blogme.gr

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική περιπέτεια του Αντώνη Τσιπρόπουλου, διαχειριστή του blogme.gr, ο οποίος αθωώθηκε μετά από 6 χρόνια ταλαιπωρίας!

Όπως γράφει και ο Σπύρος Αγγελόπουλος στο blog του, πέρασαν έξι χρόνια μεγάλης ταλαιπωρίας για αυτόν τον άνθρωπο ώστε η ελληνική δικαιοσήνη να αποφανθεί για το αυτονόητο.

O Αντώνης ταλαιπωρείται στα δικαστήρια από το Δεκέμβρη του 2007, όπου από τότε η δίκη αναβάλεται συνεχώς. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι τουλάχιστον ο Λιακόπουλος κατάλαβε τελικώς το λάθος του και απέσυρε τη μήνυση! Δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο ζήτησε κάποια συγγνώμη απο τον Αντώνη για όλη αυτή τη ταλαιπωρία.

Ταλαιπωρία που συνεχίστηκε, αφού ο Αντώνης δικαζόταν πλέον για… άσεμνο σκίτσο του funEL το οποίο βρέθηκε στο blogme.gr και για το οποίο υπάρχει αυτεπάγγελτο.

Η περιπέτεια του Αντώνη είχε αίσιο τέλος, ωστόσο πρέπει να αναλογιστούμε γιατί έπρεπε να περάσουν 6 χρόνια και ένας άνθρωπος να περάσει τέτοια ταλαιπωρία.

Επειδή έχουμε ένα κράτος τεχνολογικά αναλφάβητων! Ένα κράτος, όπου δεν υπάρχει ένας δικαστής που να γνωρίζει τι είναι link, πώς δουλεύει το RSS, τι κάνει ένας aggregator! 

Σκεφτείτε τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα με τα USB στικάκια που περιέχουν τις λίστες Λαγκάρντ… Τόσος καιρός και ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ποιος πείραξε τη λίστα.

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει και πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε αντίστοιχες ιστορίες και στο μέλλον.

Μακάρι να διαψευστώ κι εγώ και όλοι όσοι πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Μακάρι!

Όσοι θέλετε να θυμηθείτε ξανά την ιστορία του Αντώνη Τσιπρόπουλου με το blogme.gr κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα post που έχουν ανέβει εδώ στο xblog.gr για αυτό το θέμα όλα αυτά τα χρόνια.

Για το θέμα της αθώωσης του Αντώνη Τσιπρόπουλου έγραψε και ο Παναγιώτης Βρυώνης στο blog του.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.