XBLOG logo @2x

AthensBook iPhone App: Ο απόλυτος οδηγός της Αθήνας στα χέρια σας

Το AthensBook είναι ο απόλυτος οδηγός της Αθήνας και χωράει στο iPhone σας για να τον έχετε πάντα και παντού μαζί σας, έχοντας πάρα πολλές επιλογές για την πόλη ανά πάσα στιγμή: Βενζινάδικα, τράπεζες, νοσοκομεία, φαρμακεία (αχρείαστα να΄ναι), εστιατόρια, αρχαιολογικοί χώροι και πολλά άλλα! Το AthensBook επίσης μέσω του GPS του iPhone “διαβάζει” τη θέση σας και σας εμφανίζει στοιχεία ανάλογα με την απόστασή τους από το σημείο στο οποίο βρίσκεστε.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store, ενώ στην νέα έκδοση 1.4 μπορείτε για παράδειγμα στην αναζήτηση για εστιατόρια, να δείτε όχι μόνο τη λίστα των εστιατορίων με τα τηλέφωνά τους, αλλά και ένδειξη σχετικά με το πόσο ακριβό είναι το κάθε εστιατόριο, αν κάνει delivery σπίτι, ενώ μπορείτε να δείτε και εστιατόρια συγκεκριμένης κουζίνας, αλλά και να τα ταξινομήσετε ανάλογα πχ με την τιμή τους.

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι επίσης και η νέα επιλογή για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που βρίσκονται κοντά σας, αφού η εφαρμογή είναι ρυθμισμένη για να σας δείχνει μόνο τα μουσεία που είναι ανοιχτά τη στιγμή που ψάχνετε, επιλογή πολύ χρήσιμη και για εμάς που κατοικούμε στην Αθήνα, αλλά και για τουρίστες που θα βρεθούν στην πόλη για λίγες μέρες και θέλουν να επισκεφθούν μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Τέλος, ό,τι κι αν επιλέξετε στο AthensBook, πχ εστιατόριο, φαρμακείο ή οτιδήποτε άλλο, η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει μέσω του Google Maps, ενώ έχετε τη δυνατότητα, για παράδειγμα στα εστιατόρια, να καλέσετε με ένα κλικ το εστιατόριο που επιλέξατε για να κάνετε την κράτησή σας.

Πηγή: LaptopBlog.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.